Τις πρώτες μεταγραφικές του κινήσεις έκανε ο ΑΟ Αυλωναρίου, προχωρώντας στην απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών, από τον γειτονικό Δύστο!

Πρόκειται για δύο σημαντικούς ποδοσφαιριστές, που ήταν βασικοί στην ομάδα, του ΑΟ Δύστου, για χρόνια τώρα…

Ο Π. Ηλίας με την φανέλα του ΑΟ Αυλωναρίου (καθιστός 2ος από αριστερά).

Ο Παναγιώτης Ηλίας, δεν νομίζουμε ότι χρειάζεται ιδιαίτερη αναφορά, καθώς πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που έχει αναδείξει η Εύβοια, έχει ″γράψει″ σπουδαία και λαμπρή καριέρα με τα χρώματα του Λήλαντα, στην ″χρυσή εποχή″ της ομάδας του Βασιλικού, σε Δ’ & Γ’ Εθνική! Ακολούθησε η μεταγραφή του στον Ταμυναϊκό, το πέρασμά του από τον ΑΟ Αυλωναρίου, όπου προσέφερε πάρα πλλά, για να επιστρέψει στην ομάδα του χωριού του, τον Δύστο, σαν παίκτης και προπονητής! Σε όλο αυτό το διάστημα, ο Παναγιώτης Ηλίας, ο ″Γαλάκος″ των φιλάθλων, ″κράτησε″ όρθια την ομάδα και την είχε φτάσει να βρίσκεται στο γκρουπ των ομάδων που πρωταγωνιστούσαν στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΕ! Κάποια πράγματα όμως κάποια στιγμή αλλάζουν! Και φέτος στον Δύστο άλλαξαν, με αποτέλεσμα ο Παν. Ηλίας να βρεθεί εκτός ομάδας!
Μπορεί ο Παν. Ηλίας, να περπατάει τα δεύτερα ″άντα″, όμως το ποδοσφαιρικό του σκαρί είναι πολύ δυνατό και έτσι αποφάσισε να συνεχίσει ν’ αγωνίζεται και να βοηθήσει όσο μπορεί, με τις τεράστιες εμπειρίες του, τον ΑΟ Αυλωναρίου!
…και άλλες φωτό του Π. Ηλία όταν έπαιξε στο Αυλωνάρι:

Μπάμπης Μαστροκώστας.

*Μαστροκώστας έφυγε…Μαστροκώστας ήρθε!
Ο Γιώργος Μαστροκώστας, είχε έρθει από την Αρτάκη στο Αυλωνάρι και επρόκειτο για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, που είχε ″δέσει″ στην ομάδα των ″κιτρίνων″! Οικογενειακοί όμως λόγοι, φέτος τον ανάγκασαν να μετακομίσει στην Αρτάκη και να ενταχθεί στο δυναμικό της Μακρυκάπας!
Ο Μπάμπης Μαστροκώστας, αδελφός του Γιώργου, ήταν στο ″στόχαστρο″ της ομάδας του Γιώργου Τζόκα και την φετινή αγωνιστική περίοδο, ακολούθησε τον θείο του, Παναγιώτη Ηλία, στο Αυλωνάρι! Στα 23 του χρόνια έχει το μέλλον όλο μπροστά του, ο υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής, έχει δείξει τα αναμφισβήτητα προσόντα του και καλύπτει την θέση του κεντρικού αμυντικού! Χωρίς αμφιβολία μια σημαντική προσθήκη για τον ΑΟ Αυλωναρίου και ένα πολύτιμο ″εργαλείο″ στα χέρια του κόουτς-Γ. Τζόκα.

*Παράλληλα να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα των ″κιτρινόμαυρων″ του Αυλωναρίου, βρίσκεται στις τελικές συζητήσεις με 2-3 ποπδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν την ομάδα στην νέα χρονιά.