Αφίσα του ΑΟ Αυλωναρίου για τον ιδρυτή του Νίκο Κούκη!

Ήταν το 13ο τουρνουά ‘’Νίκος Κούκης’’, που έχει καθιερώσει και διοργανώνει, η ομάδα του ΑΟ Αυλωναρίου!
Αξιοσημείωτο  το Τουρνουά, ξεκίνησε το 2008, με πρωτοβουλία, του τότε αντιδημάρχου Αθλητισμού, του Δήμου Αυλώνος, Γιώργου Τζόκα, σημερινού προπονητή του ΑΟ Καρύστου, ενώ έχει θητεύσει και στον πάγκο του ΑΟ Αυλωναρίου!
Ο εμβληματικός ιδρυτής του ΑΟ Αυλωναρίου, Νίκος Κούκης, ήταν ο πρώτος που ‘’έφερε’’ το ποδόσφαιρο σε όλη την Νότια Εύβοια, καθώς η ομάδα του Αυλωναρίου, ήταν η πρώτη που αναγνωρίστηκε επίσημα και με αριθμό μητρώου της ΕΠΟ τότε, 813 αφού τόσες ήταν πανελλαδικά οι επίσημα αναγνωρισμένες ομάδες! Παράγοντας, σοβαρός, ανιδιοτελής, ιδεολόγος και με αναγνώριση και εκτίμηση παντού!
Για 22 συναπτά χρόνια, ο Νίκος Κούκης, ήταν ο πρόεδρος της ομάδας του ΑΟ Αυλωναρίου, χωρίς ποτέ και στην συνέχεια να πάψει να ασχολείται με τους ‘’κιτρινόμαυρούς’’! Ελάχιστος φόρος τιμής, στην ανεπανάληπτη προσφορά του, ήταν η ονομασία του Δημοτικού γηπέδου Αυλωναρίου (και αυτό δικό του δημιούργημα), σε Γήπεδο ‘’Νίκος Κούκης’’!
Έφυγε από την ζωή το 2012! Την παράδοση του αείμνηστου, Νίκου Κούκη, συνέχισαν τα παιδιά του, που συμμετέχουν ενεργά στα του ΑΟ Αυλωναρίου!
Το 13ο Τουρνουά ‘’Νίκος Κούκης’’, τίμησαν με την αγωνιστική τους, παρουσία οι ομάδες του ΑΟ Καρύστου, της ΑΕ Χαλκίδας και φυσικά του ΑΟ Αυλωναρίου!
Οι ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους 45λεπτοης διάρκειας αγώνες!
Διαιτήτευσαν: Σάκης Παπακυριάκος-Βασίλης Βελέτζας και Κώστας Τζοτζόλης.
*τα παιχνίδια:

  • ΑΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ-ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ…0-0
    Παιχνίδι μοιρασμένο με ευκαιρίες εκατέρωθεν, όμως έλειψε το γκολ…
  • ΑΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ-ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ…1-0
    Ένα γκολ στο 24’ του Σίμωση, έκρινε τον νικητή της αναμέτρησης, αλλά και του Τουρνουά! Οι γηπεδούχοι του Αυλωναρίου, έχασαν κλασικές ευκαιρίες, είχαν σουτ του Μπασούκου (20’), στο οριζόντιο δοκάρι, η μπάλα στην συνέχεια χτύπησε μέσα από την γραμμή, όμως το γκολ δεν ‘’μέτρησε’’!
  • ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ-ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ…1-0
    Αμφίρροπο παιχνίδι, με τους γηπεδούχους κάπως πιο κινητικούς και να χάνουν περισσότερες ευκαιρίες, ενώ η ΑΕΧ ήταν επικίνδυνη, στις συχνές της αντεπιθέσεις. Το μοναδικό γκολ ο Κώστας Τσιάκος, που μετά από ένα χρόνο επέστρεψε στο Αυλωνάρι (απουσίασε λόγω εκπαιδευτικού ταξιδιού) στο 40’, που έκανε το 1-0!

Η κατάταξη των ομάδων:

  1. ΑΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ……..1-0…βαθμοί…4
  2. ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ…1-1… -’’-     … 3
  3. ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ………0-1… -‘’-     … 1

Ο ΑΟ Αυλωναρίου, απένειμε τιμητική πλακέτα στο μέλος του ΔΣ της ΕΠΣ Εύβοιας, Γιώργο Γεραντώνη, για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο της Εύβοιας!
Παράλληλα ο πρόεδρος της ΑΕ Χαλκίδας, Αντώνης Γεραντώνης, απένειμε τιμητική πλακέτα στην οικογένεια του αείμνηστου Νίκου Κούκη!
Τέλος τιμητικές πλακέτες, δόθηκαν και στις 3 ομάδες, που συμμετείχαν
Οι παίκτες που χρησιμοποίησαν οι ομάδες στους 3 αγώνες:

  • ΑΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ (Γιώργος Τζόκας): Αραχωβίτης, Περ. Ραβιόλος, Τηνιακός, Μπογκντάνι, Θάτσι, Κακαβάς, Ζέφι, Σίμωσης, Αντώνενας, Καράβολας, Χαρίσης και Ρουκλιώτης, Μπούφης, Ζάνι, Παν. Ραβιόλος, Λυμπερόπουλος, Κούτρης.
  • ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Μανώλης Βέττας): Μωραΐτης, Παυλάρας, Μπασούκος, Τσώκος, Θωμόπουλος, Γουναρόπουλος, Μπήτας, Ματσούκας, Στρατής, Βλάχος, Χασάνδρας και Βάθης, Νερούτσος, Κονόμι, Αναστασιάδης, Γιαννής, Καρατζιάς, Γεραντώνης, Γαληγιάννης, Τσάλας.
  • ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Παναγιώτης Κοντογιάννης): Χροναίος, Ανδρέου, Ξυράφης, Παπίλας, Γκιούλι, Αν. Μαστροκώστας, Ζέρβας, Κατσούλας, Τσιάκος, Βογιατζής, Δ. Μπασούκος και Μπεργκανάκου, Ν. Κούκης, Ντάϊκο, Καρτελιάς, Παπαρήγας, Μωλές, Μάλλιος, Χατζηηλίας.

*ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ:
α-φωτορεπορτάζ από το Τουρνουά και β-βίντεο με δηλώσεις…