Έστω και για τις λίγες αγωνιστικές, στο περασμένο πρωτάθλημα, το μεγάλο εγχείρημα, των ″κιτρινόμαυρων″ του Αυλωναρίου, πέτυχε απόλυτα!
Ριζική ανανέωση της ομάδας, με νεαρά παιδιά από την ευρύτερη περιοχή, με θέληση για δουλειά και πολύ ταλέντο!
Τα παιδιά αυτά ανέλαβε να ″διαχειριστεί″ και να οδηγήσει στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΕ, την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ένας έμπειρος προπονητής, που γνωρίζει πάρα πολύ καλά, το πως θα διαχειριστεί σωστά τα νέα παιδιά, ήταν ο Γιώργος Τζόκας, που είχε δουλέψει με επιτυχία και στο παρελθόν στην ομάδα!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΟΚΑΣ

Το ″πείραμα″ πέτυχε απόλυτα και ο ιστορικός ΑΟ Αυλωναρίου, βαδίζει για την 16η συνεχόμενη χρονιά στην Α’ ΕΠΣΕ, με στόχο φυσικά να συνεχίσει αυτή του την εντυπωσιακή παρουσία. Ο Γιώργος; Τζόκας, φυσικά παραμένει στο πόστο του προπονητή της ομάδας!

Από πλευράς έμψυχου υλικού, αναμένεται να μην υπάρξουν διαφοροποιήσεις, καθώς οι περισσότεροι παίκτες έχουν συζητήσει και βεβαιώσει ότι θα παραμένουν στην ομάδα, απλά θα γίνει προσπάθεια για να αποκτηθούν κάποιοι παίκτες από την περιοχή, νεαροί κυρίως για την καλύτερη και πληρέστερη, ενίσχυση του ρόστερ του ΑΟ Αυλωναρίου!

Ένα μεγάλο πρόβλημα, όπως και για όλες τις ομάδες, είναι αυτό με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που είναι άγνωστο τι θα επικρατήσει και πως θα μπορέσουν ν’ αντεπεξέλθουν οι ομάδες, αλλά και αυτό της επανέκδοσης των δελτίων των ποδοσφαιριστών, μια διαδικασία πολυδάπανη βέβαια!