Συγκροτήθηκε σώμα το νεοεκλεγέν και πλήρως ανανεωμένο Διοικητικό Συμβούλιο, του ΑΟ Αυλωναρίου!

Στην θέση του προέδρου της ομάδας παραμένει, όπως αναμενόταν, ο Περικλής Κούκης (γιος του εμβληματικού ιδρυτή της ομάδας Νίκου Κούκη)!
Η πλήρης σύνθεση του ΔΣ:

  1. πρόεδρος: Περικλής Κούκης,
  2. αντιπρόεδρος: Δημήτρης Φραγκούλης,
  3. Γεν. Γραμματέας: Σπύρος Παππάς,
  4. Ταμίας: Κυριάκος Κακουλίδης,
  5. Ειδικός Γ. Γραμματέας: Σπύρος Μαρούλης,
  6. Γεν. Αρχηγός: Κώστας Σαμαράς,
  7. Υπεύθυνη Τμημάτων Υποδομής: Ελένη Σταμούλη,
  8. έφορος Ποδ. Τμήματος: Μπάμπης Ξυράφης,
  9. Υπεύθυνη Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων: Ελπίδα Σταμέλου,

*Η πρώτη αυτή συνεδρίαση έγινε μέσα σε ένα θαυμάσιο κλίμα και με επίγνωση απ’ όλους του σοβαρού έργου που αναλαμβάνουν, σε μια δύσκολη εποχή, όμως αυτό που υπερτερεί και δίνει δύναμη σε όλους, είναι η αγάπη για την ″κιτρινόμαυρη″ ομάδα, την ″…ομάδα της καρδιάς τους″, όπως όλοι και όλες τονίζουν!

Γιώργος Τζόκας

*Στις αμέσως επόμενες μέρες αναμένεται να συνεδριάσει του ΔΣ μαζί με τους αναπληρωματικούς, οι οποίοι θ’ αναλάβουν ουσιαστικές αρμοδιότητες, στην ομάδα.
Παράλληλα θα συζητηθεί το θέμα του προπονητή της ομάδας, που δεν αναμένεται να υπάρξει κάποια αλλαγή, καθώς έστω και σε σύντομο χρονικό διάστημα, την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ο κόουτς Γιώργος Τζόκας, δικαίωσε απόλυτα τους διοικούντες την ομάδα, καθώς το ″κιτρινόμαυρο″ συγκρότημα, στην 15η συνεχόμενη, παρουσία του στην Α’ ΕΠΣΕ, παρουσιάστηκε πλήρως ανανεωμένο και πολύ αξιόμαχο, αποδίδοντας μάλιστα πολύ καλό ποδόσφαιρο!
Θ’ ακολουθήσουν οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές, που όλοι τους έχουν εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσουν στην ομάδα, ενώ θα γίνουν ίσως και κάποιες κινήσεις απόκτησης ποδοσφαιριστών από την ευρύτερη περιοχή.