Αύριο Σάββατο 18-Σεπτ.-2021, στο γήπεδο μπάσκετ και στις 9.00 το βράδυ, ο ΑΟ Αυλωναρίου, παρουσιάζει στο κοινό της περιοχής, την παγκοσμίου φήμης και καταξιωμένη σοπράνο Αναστασία Τζανής (φωτό δεξιά)!
Η συναυλία είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου!

Η Αναστασία Τζανή, Μακρυνικόλα το επίθετό της, καθώς Τζανής ήταν ο αείμνηστος πατέρας της, έλκει καταγωγή από το Αυλωνάρι, δέχτηκε πρόταση των ανθρώπων του ΑΟ Αυλωναρίου και έρχεται να τραγουδήσει, επιτυχίες των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζηδάκη, αλλά και δικές της διεθνείς επιτυχίες, τιμώντας έτσι τους συμπατριώτες της, αλλά και τον ιστορικό ΑΟ Αυλωναρίου! 
Να σημειώσουμε ότι ο Αυλωναρίτης, Τζανής Μακρυνικόλας, ήταν παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, του Πανελληνίου, την εποχή που η ομάδα αυτή είχε την θρυλική ″χρυσή 5άδα″ (Θέμης Χολέβας, Παναγιώτης Μανιάς, Κώστας Παπαδήμας, Μίμης Στεφανίδης, Αριστείδης Ρουμπάνης)! Ο Τζανής Μακρυνικόλας, είχε συνδεθεί με μεγάλη φιλία με τον Μίμη Στεφανίδη, τον οποίο έκανε, τελικά, και γείτονα στο Αυλωνάρι και μόνιμο σχεδόν κάτοικο του χωριού!

Η κόρη του Αναστασία, σπούδασε και ασχολήθηκε με το τραγούδι και έφτασε να καταξιωθεί σαν σοπράνο, σε παγκόσμια κλίμακα!

Η Αναστασία Ζαννή, λοιπόν, είναι σήμερα, ένα από τα μουσικά διαμάντια του παγκόσμιου στερεώματος, με σπουδές στην Ελλάδα αλλά και στην Βασιλική Ακαδημία του Λονδίνου.
Οι επιτυχίες της αμέτρητες και σπουδαίες, με πιο σημαντικές:
  • Τραγούδησε τον Ολυμπιακό Ύμνο στην έναρξη των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, του 1988, στο Κάλγκαρι, του Καναδά, στην Αρχαία Ολυμπία, αλλά και στην Αθήνα στην Πνύκα.
  • μια sold out συναυλία στο ιστορικό Carnegie Hall στο Μανχάταν,
  • στο Keyaki Hall στο Τόκιο,
  • και στο Φεστιβάλ του UCLA για τα Special Olympics του Λος Άντζελες.
  • πρόσφατα στον Βράχο της Ακρόπολης, έψαλε τον Εθνικό μας Ύμνο, στο πλαίσιο των Εορτασμών για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821!

*Ένα δείγμα από την Αναστασία Τζανής:

Η σχετική ανάρτηση της Αναστασίας για την Συναυλία…