Αστέρας Βατώντα-Απόλλων Ερέτριας 1-6: “Αστέρας” ήταν ο Απόλλων Ερέτριας

0
185

Ένας ασταμάτητος Απόλλωνας Ερέτριας πέρασε σαν σίφουνας από τον Βατώντα “συντρίβοντας” τον τοπικό Αστέρα με το ευρύ 1-6 παρότι στερήθηκε τις υπηρεσίες βασικών γραναζιών της μηχανής του όπως οι Μώρος, Ντουλαβέρης, Ρούσσος.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Βαλκάνου ήταν καταιγιστικό από το πρώτο λεπτό και δεν άφησε περιθώρια στους παίχτες του Γιώργου Βαλήλα να διεκδικήσουν το οτιδήποτε στον αγώνα πέραν της ήττας.

Ο Απόλλωνας με την συμπλήρωση μίσης ώρας αγώνα ήταν ήδη μπροστά στο σκορ με 0-4 χάρη στα τέρματα των Τρεγκάι, Αγραφιώτη, Τόρα, Καρβελά.

Ο Αστέρας Βατώντα πέτυχε το γκολ της τιμής με τον Aλντο Νεσιμι στο 68′ λεπτό μειώνοντας σε 1-4.

Η απάντηση του Απόλλωνα ήταν άμεση με δύο τέρματα σε δύο λεπτά μέσα στο 70 και στο 72′ με τον Κικίδη(πρώην παίχτη του Βατώντα) που μεταγράφηκε στον Απόλλωνα από τον Τάμυναικό την εβδομάδα που μας πέρασε και τον Γκέρσι Τόρα που διαμόρφωσε το τελικό 1-6.

Ο Αστέρας Βατώντα ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιρίστές λόγω αποβολής του Ντούκα.

Ευκολο διαιτητικό απόγευμα για τους Βρακά, Δελχά, Παππά.

Αστέρας Βατώντα(Γ.Βαλήλας): Βάρκας, Τσώκος (46′ Γούσιας), Νεσίμι, Μαρμαρινός, Ντούκα, Γούναρης (17′ λ.τ. Κηρύκος), Ματράκας, Χασανλάρι, Μιχαηλίδης (51′ Γιαννουκάκος), Κούκα, Κορκόβελος (46′ Μαμτζαδέριας).

Απόλλων Ερέτριας(Δ.Βαλκάνος):Τόρα Ερμής, Μετσανάι (54′ Κικίδης), Καρβελάς (83′ Μπασινάς), Βελαέτης, Σμπιλήρης, Καλοχωρίδης (64′ Ευγενίου), Μπαλόζι, Πολυχρόνης, Αγραφιώτης,Τόρα Γκ, Τρεγκάι (58′ Σμυρναίος).