Ο Α.Ο.Χαλκίς επικράτησε με 2-0 του Καλοχώρι -Παντείχι και με μία νίκη απέναντι στην Κάρυστο την επόμενη εβδομάδα θα είναι αυτός που θα πάει στους αγώνες μπαράζ για να διεκδικήσει την άνοδο στην Γ΄ εθνική κατηγορία.

Το συγκρότημα του Π.Ζουρούδη δεν συνάντησε προβλήματα απέναντι στους φιλοξενούμενους και πετυχαίνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο πήρε τη νίκη που το φέρνει μία ανάσα από τον τίτλο του πρωταθλητή.

Από την άλλη πλευρά για το Κάλοχώρι -Παντείχι μετά τα σημερινά αποτελέσματα τα πράγματα δυσκολεύουν και θα χρειαστεί μία σειρά αποτελεσμάτων την τελευταία αγωνιστική ώστε να έχει ελπίδες παραμονής.

Οι γηπεδούχοι που είχαν την καθολική υπεροχή στο παιχνίδι έφθασαν στο γκολ στο 40΄ με κεφαλιά του Τσολάκου του Αθ. έπειτα από σέντρα του Ζαχαριά.

Το γκολ αυτό έδιωξε το άγχος από τους γηπεδούχους και στο 72΄ διπλασίασαν τα τέρματα τους με κεφαλιά του Καραχάλιου έπειτα από σέντρα του Ζουλιώτη.

Ο Γ.Λάμπρου με τους βοηθούς του Πριόνα -Δελχά δεν είχαν κανένα πρόβλημα στο έργο τους.

Α.Ο.Χαλκίς ( Π.Ζουρούδης) Φαλαγγίτης, Ζουλιώτης, Τσολάκος του Κ. Τζάβρας, Τσολάκος του ΑΘ. Καραχάλιος ( 72΄Τρεπεκλής) Σπυράκης (57΄Μαστροκώστας) Σπανός ( 63΄Λούκας) Ζαχαριάς (46΄ Κολιόπουλος) Γκιόκας ( 72΄Τσατσαρώνης)

Καλοχώρι -Παντείχι (Δ.Ακριτίδης) Πρέτζι, Μπασούκος, Χασανλάρι, Θ.Ντεγιάννης, Αγγελάκης, Σταματίου, Λέκκας (61΄Σιγανός) Αποστόλου, Τσιαμπαλής, Κονόμι (61΄Σταμέλος) Β.Ντεγιάννης