Τρία σπουδαία φιλικά Τετάρτη 1/9/2021 έγιναν σε Αφράτι όπου ο Λήλας Βασιλικού χρησιμοποιεί σαν έδρα, στο Καλοχώρι/Παντείχι, και στην Ερέτρια.

Στην Ερέτρια  οι δύο “φιλοδοξοι” του Δήμου  Αμαρυνθιακός και οΑπόλλων ήρθαν ισόπαλοι με 1-1, το 0-1 Παναγιώτης Σκριβανος του Λάμπρου το 1-1 ο Παρασκευάς Λάζρι χρήσιμα συμπεράσματα έβγαλαν οι Αλέκος Αλεξανδρής και Δημητρης Βαλκάνος.

Στο Αφράτι ποιο έτοιμος και ποιο υποψιασμένος ο Ταμυναικός του Δημήτρη Αντωνόπουλου φιλοδώρησε με πέντε γκολ τον Λήλα Βασιλικού του Τάσου Ταυταρίδη  που χρειάζεται ακόμα δουλειά, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-3 και 1-4, 1-5 με γκολ των Αναστασίου Μάνου, Κοτρογιάννη, Πέππα, Κουζούλογλου, Σταματούκο, για τον Λήλα Βασιλικού είχε μειώσει με φάουλ σε 1-3 ο Λάμπρου, και 2-5 ο αειθαλής “capitano” Γιώργος Παπίλας που και φέτος θα είναι απο τους βασικούς πυλώνες του “ΠΟΤΑΜΟΥ”.

Στον βοιωτική πλευρά στο Καλοχώρι/Παντείχι ο ΑΟ Χαλκίς ήταν καταιγιστικός και αφού προηγήθηκε μόλις στο 12′ λεπτό με 0-3 μετά κατέβασε ταχύτητα επικρατώντας με το ευρύ 0-5 των γηπεδούχων που έχουν το ελαφρυντικό του πρώτου φιλικού και του πολύ δυνατού αντιπάλου, τα γκολ των νερατζούρι πέτυχαν οι Καραχάλιος(2),  Λούκας, Μακρής, Πάλλης.