Βόλεϊ ΟΠΕΧ: …νίκες και στα δύο ΄΄μέτωπα΄΄ (φωτό)!

0
1064
  • ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΣΠΑΑΑ -γυναικών

…με το εντυπωσιακό 3-0, οι κοπέλες του ΟΠΕΧ,
μετά από σπουδαία εμφάνιση, καθήλωσαν και τον ΑΟ Καρέα!

Μετά την ομάδα του Γαλατσίου, που ήταν 2η στον βαθμολογικό πίνακα, ήταν η σειρά της 3ης ομάδας του πρωταθλήματος, αυτής του ΑΟ Καρέα, να ΄΄γονατίσει΄΄ και αυτός στο κλειστό ΄΄Μελίνα Μερκούρη΄΄, στις γυναίκες του ΟΠΕΧ, που πρόσθεσαν ακόμα ένα σπουδαίο παιχνίδι και αποτέλεσμα στην φετινή εντυπωσιακή τους πορεία!

Στο 1ο σετ οι Χαλκιδαίες ήταν σαρωτικές και το ΄΄καθάρισαν΄΄ με 25-14! Στο 2ο σετ έγινε πραγματικά μεγάλη μάχη, καθώς οι φιλοξενούμενες, πέρασαν στην αντεπίθεση, προηγήθηκαν στο μεγαλύτερο διάστημα του σετ, όμως οι κοπέλες της Σοφίας Ιορδανίδου, είχαν τα ψυχικά αποθέματα και με εντυπωσιακή ανατροπή, πήραν και αυτό το σετ με 27-25! Το 3ο και καθοριστικό σετ, είχε πολλές συγκινήσεις! Οι Χαλκιδαίες ήθελα να το κατακτήσουν  για να τελειώσουν το παιχνίδι, ενώ οι φιλοξενούμενες το ήθελαν για λογαρισμό τους υπολογίζοντας σε πιθανή ανατροπή! Σταθερά μπροστά η ομάδα του ΟΠΕΧ, αλλά χωρίς να μπορεί να ξεφύγει σε απόσταση ασφαλείας, τελικά με ψυχραιμία και μεθοδικότητα το σετ ΄΄έγειρε΄΄ προς το μέρος τους, 26-24 και πέτυχαν έτσι μια σπουδαία νίκη, με το εντυπωσιακό 3-0 και που τις έφερε, μόνες στην 4η θέση της βαθμολογίας!

*Διαιτητές: Δημήτρης Κλέπκος-Όλγα Τριανταφύλλου και Αντώνης Μπαμπαλής.

*τα σετ: 25-14, σε 18′ και 1-0, 27-25, σε 30′ και 2-0, 26-24, σε 30′ και 3-0!

***ΟΠΕ Χαλκίδας (Σοφία Ιορδανίδου): Παπαγεωργίου, Λαφαζάνη, Μιχαλιά, Ιορδανίδου, Σκόνδρα, Συκοβάρη (αρχική 6άδα), λίμπερο η Μαρινάκη και οι Στέφου, Μολυβιάτη, Αφένδρα και Σταμούλη.

***φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι:

  • ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΣΠΑΑΑ -ανδρών:

…το ΄΄έψαχναν΄΄ για ένα σετ! Συνήλθαν, ΄΄πάτησαν γκάζι΄΄…και ΄΄καθάρισαν΄΄ άνετα!

Μετά από ένα σετ το 1ο όπου είχαμε ΄΄διαγωνισμό΄΄΄λαθών, αλλά και καθόλου όρεξη οι παίκτες της ανδρικής ομάδας του ΟΠΕΧ και μετά από τα δικαιολογημένα ΄΄γκάζια΄΄ από τον κόουτς Γιάννη Ντεγιάννη, ξύπνησαν και καθάρισαν εύκολα, το Τεύκρο!!!

Όταν, λοιπόν οι Χαλκιδαίοι αποφάσισαν να παίξουν ήρεμα και χωρίς λάθη δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα και έφτασαν εύκολα στην επικράτηση με 3-1 σετ! Ουσιαστικά περιόρισαν σε παθητικό ρόλο θεατή τους αντιπάλους τους, παίρνοντας το πολύτιμο 3ποντο, που τους σταθεροποιεί στην 6η θέση της βαθμολογίας σε ένα οπωσδήποτε πολύ δύσκολο πρωτάθλημα!

*τα σετ: 22-25 …0-1, 25-13 …1-1, 25-16 …2-1, 25-20 …3-1

***ΟΠΕ Χαλκίδας (Γιάννης Ντεγιάννης): Τριμιντζιος, Σπύρου, Πνευματικός, Μαστροβασιλης, Βαχαβιολος, Ζιώγκος (αρχική 6άδα), Δράκος (λίμπερο) και οι Σταθαρας, Τσιρογιάννης, Σιδερης.

…αποτελέσματα-βαθμολογία μετά την 17η αγωνιστική: