Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ελλήσποντο και την Αρτάκη στο γηπεδο της Νέας Λαμψάκου με σκορ 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι του Βαγγέλη Ζέρβα έμειναν για 14ο παιχνίδι αήττητοι και εκμεταλλευόμενοι την ήττα της Μακρυκάπας αναρριχήθηκαν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με το Αυλωνάρι .

Από την μεριά τους οι γηπεδούχοι πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας αγνοώντας την εντός έδρας επιτυχία το 2018 και θα πρέπει να είναι ποιο προσεκτικοί στην συνέχεια του πρωταθλήματος για να μην μπλέξουν σε τυχόν περιπέτειες.

Το σκορ άνοιξε για τον ΑΟΝΑ ο Ηλίας Λούκας στο 8′ λεπτό μετά απο εξαιρετική πάσα του Σπύρου Γκάβαλη κάνοντας το 0-1.

Οι Αρτακιανοί παραλίγο να προκαλέσουν πολλαπλά εμφράγματα για τους γηπεδούχους όταν στο 12 ο Λούκας σημαδεψε το δοκάρι του Αγριόδημου.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στο β’ ημίχρονο ανεβάζοντας αρκετά την απόδοση τους καταφέρνωντας να φέρουν το παιχνιδι στα ίσα με το εκπληκτικό σουτ από 30′ μέτρα του Αντώνη Νικολάου στο 54′ να κάνει το 1-1.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πάρουν και την νίκη στις καθυστερήσεις όταν ο Λάζρι είδε τον Τσάμαρη να τον σταματά και τον Νικολάου να μην μπορεί να κάνει το 2-1 για τον Ελλήσποντο.

Ελλήσποντος(Γ.Καρβέλης):Αγριόδημος, Νόνας, Νάτσης, Κουσερής (63′ Φτούλης), Κουτσαυλής, Πετρογιάννης, Νικολάου, Κούτρας, Λάμπρου (83′ Πρεζεπιόρα), Λάζρι, Ντεγιάννης.

Αρτάκη(Β.Ζέρβας):Τσάμαρης, Κολιόπουλος, Μπαλαμπάνης, Μπισμπικόπουλος, Τσούτης, Γ. Μαστροκώστας, Λούκας, Ταψής, Κονόμι (60′ Λειβαδίτης), Γκάβαλης (70′ Γκέκας), Μπασινάς (88′ Λούρος).