Εκεί στο «ΝΟΤΟ» της ποδοσφαιρικής  Εύβοιας γίνεται χαμός μιας ο Νηλέας Νεοχωρίου του μπαρουτοκαπνισμένου στους πάγκους Μίλτου Καρατζά, μπορεί να έχει μια διαφορά έξι πόντων από Μιαούλη Φ. και Σκύρο  και τους Μαρμάρι, Δύστο , Ζάρακες  να είναι κοντά και ετοιμάζονται να μας προσφέρουν τον ποιο αμφίρροπο δεύτερο γύρο των τελευταίων ετών στον Νότο.

Ο Νηλέας Νεοχωρίου του «ΓΚΟΜΕΛΣΚΙ» Μίλτου Καρατζά από την αρχή στο τιμόνι του οδηγού σε έναν όμιλο με πολλές και καλές ομάδες έδειξε σταθερότητα και στόφα πρωταθλητή πλην του παιχνιδιού στα Ζάρκα που έχασε με το βαρύ 4-1 . Οι Νεοχωρίτες έχουν το +6 αλλά αυτό δεν λέει τίποτε εν όψιν συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ο Μιαούλης Φύλλων με τον Κώστα Παπαρίδη στον πάγκο κάνει εξαιρετική πορεία και δείχνει ικανός να κυνηγήσει το θαύμα της ανόδου μέχρι τέλους παρά τα προβλήματα έδρας που αντιμετωπίζει αγωνιζόμενος στο ουδέτερο του Αφρατίου.

Η Σκύρος είναι ίσως είναι η παραδοσιακότερη δύναμη της κατηγορίας με αρκετή συνοχή και ομοιογένεια στο σύνολο της αν τα καταφέρει και ξεπεράσει τον σκόπελο των εκτός έδρας ματς σίγουρα μέχρι το τέλος θα κυνηγήσει το θαύμα.

Μαρμάρι, Δύστος, Ζάρακες και οι τρεις θέλουν να κυνηγήσουν την δεύτερη για τι όχι και ποιο ψηλά υλικό έχουν και οι τρεις, εμπειρία έχουν από την κατηγορία μένει να σταθεροποιήσουν την απόδοση τους και σίγουρα θα μας προσφέρουν μία πολύ ενδιαφέρον συνέχεια πρωταθλήματος.

Μεγάλο ερωτηματικό τα Κριεζά που έμειναν ακέφαλα τόσο από προπονητή όσο και από πρόεδρο με την ιστορική ομάδα να χρειάζεται άμεσα ανασυγκρότηση σε όλους τους τομείς.

Ερμήλιος και Νέα Στύρα οριακά πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού χρειάζονται σταθερότητα και αγωνιστική άνοδο για να μην μπλέξουν σε περιπέτειες.

 

Ο Ευβοϊκός Αγ. Νικολάου προβληματίζει θέλει ενίσχυση ποσοτικό και ποιοτικό για να παλέψει για την σωτηρία η ιστορική ομάδα του Ληλάντιου πεδίου, είναι σε μία θέση που δεν αρμόζει στην ιστορία μιας πρώην πρωταθλήτριας Ευβοίας.

Ο ουραγός Αγ. Λουκάς θα το παλέψει και αυτός στο β’ γύρο μιας και δεν απέχει πολύ από την σωτηρία βαθμολογικά αρκεί να μπορεί και αγωνιστικά να τον δείξει στο γήπεδο.