Δυστυχώς το “τρίτο”  ημίχρονο από το πολύ ωραίο ματς που έγινε χθες στην Ερέτρια ανάμεσα στον τοπικό Απόλλων Ερέτριας και το Αυλωνάρι φέρνει το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω.

Ανεγκέφαλο, “ΑΧΑΣΤΟΙ” , και άνθρωποι που κανονικά δεν έπρεπε να περνάν έξω από το γήπεδο επιτέθηκαν λεκτικά και βιαιοπράγησαν χτυπώντας το παρ μπριζ και το καπό του αμαξιού του Προέδρου της ΕΠΣ Ευβοίας Γιάννη Ρέτσα και του Αντιπροέδρου Τάσου Τσεκούρα την ώρα που καταλογίστηκε το καταφανέστατο πέναλτι υπέρ του Αυλωναρίου.

Οι πρόεδρος και αντιπρόεδρος αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από τον γήπεδο και τα χειρότερα αποφευχθήκαν χάρη παρέμβαση του εμβληματικού παλαίμαχου άσσου της Ερέτριας Τάκη Ψαριανού και του ποδοσφαιριστή του Ελλήσποντου Δημήτρη Μπασινά.

Ειναι το λιγότερο λυπηρό να γίνονται τέτοια πράγματα από ανθρώπους που νομίζουν ότι είναι φίλαθλοι, υποστηρικτές, μιας ιστορικής ερασιτεχνικής ομάδας όπως ο Απόλλων Ερέτριας.

Περιμένουμε την επίσημη έκθεση των κυρίων Ρέτσα και Τσεκούρα που προς τιμή του δεν πήγαν στην αστυνομία να καταγγείλουν τον “ΝΤΑΗ” που έκανε όλα αυτά και αμαύρωσε την νίκη της ομάδας του Απόλλωνα.