Δεν ιδρώνει το “αυτάκι” τους  εκεί στον ΔΟΑΠΠΕΧ για να εξυπηρετήσουν τα “μικρομάγαζα” του ποδοσφαίρου έδωσαν σε χρήση το ακατάλληλο και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών, γήπεδο (;) της Κανήθου.

Τα παράξενα και περίεργα ξεκίνησαν εδώ και 3-4 χρόνια όταν και έπαψαν να γίνονται αγώνες εκεί λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου από τότε άρχισαν οι πιέσεις προς τον Δήμο Χαλκιδέων.

Ήρθε μια ωραία πρωΐα, λοιπόν, μία τριμελής επιτροπή του Δήμου -χωρίς να γίνονται γνωστά τα ονόματα των ″επιτρόπων″ (που πρέπει να ξέρει και πολύ ποδόσφαιρο και που αν τους δώσει κανείς μια πράσινη μπάλα θα την κόψουν με το μαχαίρι στην μέση για …καρπούζι να το φάνε) να δώσει το πράσινο φως να γίνουν αγώνες. Έτσι ανερυθρίαστα και αβασάνιστα!

Δημιουργούνται εύλογα ερωτήματα που αν δεν είναι κόπος ας απαντήσει κάποιος από τον ΔΟΑΠΠΕΧ:

  1. Με πια κριτήρια ένα γήπεδο ακατάλληλο τέσσερα χρόνια δόθηκε ξανά σε χρήση?
  2. Τι εργασίες έγιναν στον υποτιθέμενο συνθετικό τάπητα (ή τέλος πάντων ότι έχει απομείνει από αυτόν, με την άσφαλτο να κρατάει καλά από κάτω!!!)?
  3. Αν τραυματιστεί κάποιος αθλητής ποιος  είναι υπεύθυνος?

‘Έστω και ύστατη στιγμή ας παρέμβει αυτεπάγγελτα η ΕΠΣΕ να το ″…πάρει γι άλλη μια φορά επάνω της…″ να ορίσει το ματς στο Ενωσιακό για να μην παίξουν οι ομάδες στο γήπεδο (;;;) Κανήθου με κίνδυνο τραυματισμό η τραυματισμούς.

Και μια προτροπή στον έμπειρο διαιτητή του αγώνα: Δημήτρη Κλαμάτα ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ το παιχνίδι χαρακτηρίζοντας το γήπεδο ″…ακατάλληλο και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών…″, έτσι για να γράψεις ιστορία!

Το θέμα δεν κλείνει εδώ πλέον ο “Φάκελος” μικρομάγαζα που εκμεταλλεύονται Δημοτικά γήπεδα, ανοιχτά, κλειστά και αίθουσες πολιτισμού χωρίς να δίνουν κάποιο αντίτιμο και με στόχο μόνο τα οφέλη της τσέπης τους, ανοίγει για τα καλά και ″ο σώζων εαυτό σωθήτο″!