ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για άλλη μια φορά δεν κατάφερε η αντρική μας ομάδα να φύγει με το ροζ φύλλο απο την Ιτέα χάνοντας μοναδική ευκαιρία να ηγηθεί στην κατάταξη της Α’ Ανδρών της ΕΣΚΑΣΕ κατά την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Παρά το γεγονός οτι η ομάδα μας προηγήθηκε αρκετές φορές στο σκορ δεν ειχε την ψυχραιμία στα τελευταία λεπτά να διατηρήσει το προβάδισμα των πέντε περίπου πόντων καθώς είχε κάποιες λάθος επιλογές και επηρεάστηκε ως ένα βαθμό απο τις φωνές και τη φασαρία των οπαδών της Ιτέας.

Κατά την γνώμη μας και ορισμένα σφυρίγματα των διαιτητών αδίκησαν την ομάδα μας ωστόσο δεν ήταν καθοριστικά στην διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.

Το θετικό της αγωνιστικής ήταν ότι και οι ανταγωνιστές μας στην διεκδίκηση της 4αδας έχασαν στις αντίστοιχες αναμετρήσεις και επομένως η ομάδα μας διατηρεί την 2η θεση του πρωταθλήματος με βάση την διαφόρα των πόντων.
Επόμενο ματς Τελεθριακός – Αίαντας Αυλίδας Σάββατο 3 Νοεμβρίου κατά πάσα πιθανότητα στο κλειστό Αιδηψού λόγω εργασιών στο κλειστό Ιστιαιας.

Διαιτητές: Κοτσιμπός-Πατάγιας.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-19, 22-20, 13-18, 19-13.

Γ.Σ. ΙΤΕΑΣ (Μωραϊτης): Αναγνωστάκος, Παπαθεοχάρης 15 (2), Μπαντελάς 6, Γεωργαντάς 24 (1), Κοντογιάννης 2, Αγγελόπουλος 8 (2), Πράππας 3 (1), Πετράκος, Παπαδήμας 5, Δημητρίου 3 (1), Παπαδρόσος 8, Μπισίρης.

ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ (Φώτου): Μέτα 3 (1), Ρουμελιώτης 7 (1), Παπαθανασίου 1, Ρουμελιώτης Γ. 24 (4), Μπόλματης 3 (1), Χοτζαλάρι 15, Τσιτούμης, Ματάκιας 8 (2), Κιαπέκος 9, Ανδρίτσος.