Συνέντευξη τύπου παρέθεσε η διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς αναλύοντας τα μέχρι στιγμής πεπραγμένα τόσο σε αγωνιστικό κομμάτι , όσο και σε κοινωνική προσφορά στην πολύ και στις ευπαθείς ομάδες με διάφορες δράσεις.

Στην συνέντευξη τύπου μίλησαν από την διοίκηση ο πρόεδρος Βασίλης Καρλατήρας και ο αντιπρόεδρος Παναγίωτης Πικραμένος.

Ο Βασίλης Καρλατήρας μίλησε για το οργανωτικό κομμάτι της ομάδας και της προσπάθειες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής ώστε η ομάδα να αποκτήσει την ξανά την χαμένη αξιοπιστία της στους φίλαθλους της πόλης , αλλά φυσικά και στους χορηγούς της.

Τα μέλη του συλλόγου είναι η δύναμη του με το ένα τρίτο των μελών να ειναι ταμειακός εντάξει σύμφωνα με τον Βασίλη Καρλατήρα , η ομάδα ειναι έτοιμη να ανταπεξέλθει και στην επόμενη κατηγορία με τον προγραμματισμό να έχει γίνει προς αυτή την την κατεύθυνση, με την πόρτα την διοίκησης να είναι ανοιχτή σε όποιον θέλει να την πλαισιώσει.

Το καταστατικό της ομάδας θα τηρηθεί κατά γράμμα είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Καρλατήρας.

Ο ΑΟ Χαλκίς θα έχει σύντομα απινιδωτή στο δημοτικό στάδιο συμφωνά με αποκλειστικές πληροφορίες του Δυνατά 7 Αθλητικά για να αντιμετωπίσει κάποιο άσχημο περιστατικό.

Ειναι αναγκαίο η ομάδα να αποκτήσει σταθερό προπονητικό κέντρο(γήπεδο), στάθηκε στην προσφορά του Τεχνικού διευθυντή της ομάδας Θανάση Παλαιολόγου που ειναι αμισθί στην ομάδα και την βοηθά με την πολύτιμη εμπειρία του και τεχνογνωσία που έχει, τέλος παρουσίασε τους αρχηγούς της ομάδας Γιάννη Θωμά, Κώστα Τζάβρα, Δημήτρη Ζουλιώτη, Μάριο Καραχάλιο.

Ο Αντιπρόεδρος Παναγιώτης Πικραμένος στάθηκε στο κοινωνικό πρόσωπο του ΑΟ Χαλκίς με την δημιουργία Τράπεζα Αίματος στην μνήμη του Γιάννη Αγριόδημου, όπως οτι η μορφή του αδικοχαμένου τερματοφύλακα του ΑΟ Χαλκίς θα απεικονίζεται στο μπράτσο της φετινής φανέλας της ομάδας.

Παρουσίασε τους 32 φετινούς χορηγούς της ομάδας και το χορηγικό κομμάτι της ομάδας, και μίλησε για τις ακαδημίες του συλλόγου που επαναδραστηριοποιούνται.

Ο Προπονητής Παναγιώτης Τοκπασίδης τόνισε ότι πρώτα φορά νοιώθει “δυνατός” για το υλικό της ομάδας με το ρόστερ αυτής όπως είπε χαρακτηριστικά να ειναι για παραπάνω κατηγορία.

Νέος γενικός αρχηγός της ομάδας θα ειναι ο Κώστας Αγριοδημος  που με τις γνώσεις του θα βοηθήσει την ομάδα να φθάσει ψηλά και παράλληλα θα εκπληρώσει την επιθυμία του αδικοχαμένου γιου του Γιάννη Αγριόδημου να δει τον ΑΟΧ σε παραπάνω κατηγορίες.