Στα γραφεία της ΕΠΣΕ, έγινε σήμερα το απόγευμα η κλήρωση της Β’ φάσης του Κυπέλλου Εύβοιας ″Αποστόλης Πανταζής″!

Στην κληρωτίδα μπήκαν οι 28 ομάδες που πέρασαν από τους 14 ομίλους της Α’ φάσης και η κλήρωση έγινε με τις ομάδες να χωρίζονται σε 3 ομίλους, με γεωγραφικά κριτήρια…

Από την κλήρωση που έκανε η Επιτροπή Κυπέλλου, Τάσος Τσεκούρας, Κυριάκος Καλυβίτης, Άγγελος Μισιρλής και Γιάννης Λάμπρου (απουσίασε ο Γιώργος Αλαφάκης) και παρουσία του προέδρου Γιάννη Ρέτσα και του Γεν. Γραμματέα Γιώργου Πίσχινα, βγήκαν τα ζευγάρια που θα παίξουν, σε αγώνες νοκ-άουτ, για να προκριθούν οι 14 για την 3η φάση!

  • 1ος όμιλος: Τέσσερα δυνατά παιχνίδια, έβγαλε η κληρωτίδα, σίγουρα το πιό δυνατό είναι αυτό ανάμεσα στην Μακρυκάπα και την Σκεπαστή, τοπικό ντέρμπι, στην Ιστιαία, με την ΑΕ Ιστιαίας και τον γειτονικό Αρτεμησιακό, το πολύ δυνατό Μαντούδι υποδέχεται, την Αιδηψό δεν έχει δώσει ακόμα ″διαπιστευτήρια″ και τέλος στο Προκόπι, αμφίρροπο παιχνίδι ανάμεσα στην Δόξα και την Καστέλλα!
  • 2ος όμιλος: Λογικά θεωρείται ντέρμπι το Λήλας Βασιλικού-ΑΟ Χαλκίς, όμως όπως δείχνουν οι ομάδες, ο ΑΟ Χαλκίς είναι το απόλυτο φαβορί… Πολύ ενδιαφέρον στο Παντριαδικός-ΑΠΚΟ Δροσιάς, αλλά στο Απόλλων Παραλίας-ΑΟ Λουκισίων, στο ντέρμπι της Βοιωτικής ακτής της Εύβοιας! Φαβορί τα πολύ δυνατά και φέτος Αλάτσατα με τον Μιαούλη Φ. που είναι στην φάση της ανασυγκρότησης! Φαβορί και ο Απόλλωνας Ερέτριας, στο Πάρκο του Λαού με τον Κεραυνό Χαλκίδας, ενώ αμφίρροπη θα είναι η αναμέτρηση ανάμεσα στο Καλοχώρι/Παντείχι και τον Ελλήσποντο!
  • 3ος όμιλος: Δύο δυνατά ντέρμπι έβγαλε εδώ η κληρωτίδα! Πολύ μεγάλη μάχη στο ″Τσαρπάλειο″, ανάμεσα στον πάντα δυνατό Ταμυναϊκό και τον φιλόδοξο φέτος Αμαρυνθιακό! Στο Νεοχώρι θα έχουμε και πάλι γειτονική μονομαχία ανάμεσα στον Νηλέα και τον ΑΟ Αυλωναρίου, στην 1η φάση των ομίλων ο Νηλέας ήταν ο νικητής, και οι ″κιτρινόμαυροι″ αυτή την φορά θα επιδιώξουν την ″ρεβάνς″! Επανάληψη της περσινής αναμέτρησης ανάμεσα στον Όλυμπο Γυμνού και τον ΑΟ Καρύστου (ο Όλυμπος είχε πάρει την πρόκριση με 1-0), ενώ ο δυνατός Δύστος θα υποδεχτεί τον ΑΟ Ν. Στύρων!
  • ΦΩΤΟ από την κλήρωση: