Δυνατό και πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, στο γήπεδο της Δροσιάς, όπου ο ΑΠΚΟ Δροσιάς υποδέχθηκε την ομάδα της Σκεπαστής! Ψηλά και κοντά στον βαθμολογικό πίνακα οι δύο αντίπαλοι, με 2 βαθμούς μπροστά η Σκεπαστή, έδινε η συνάντηση αυτή κίνητρο και στους δύο να διεκδικήσουν με πείσμα την νίκη για να βελτιώσουν την βαθμολογική τους θέση!
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να είναι πιο κινητικοί και να επιχειρούν επιθετικά προς την εστία του Αραβανή και στο 28′ βρέθηκαν μπροστά στο σκορ, η Δροσιά πέρασε στην αντεπίθεση και στο 31′ έχασε την ανεπανάληπτη ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, με το χαμένο πέναλτι του Βαρσαμά, που απέκρουσε ο Σωτηρόπουλος! Το 45λεπτο ολοκληρώθηκε με τους φιλοξενούμενους να είναι μπροστά στο σκορ!
Στο 2ο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και πίεσαν και έφτασαν στην ισοφάριση στο 51′ και αναζήτησαν με πάθος την νίκη δημιουργώντας και χάνοντας ταυτόχρονα, καλές ευκαιρίες! Στο ίδιο διάστημα οι φιλοξενούμενοι της Σκεπαστής δεν ″ταμπουρώθηκαν″, έπαιξαν επιθετικά, όμως λόγω της πίεσης των γηπεδούχων, προσπάθησαν με επικίνδυνες αντεπιθέσεις, κάτι που στο 88′ τους έφερε το 2ο γκολ, όμως άμεση αντίδραση της Δροσιάς και στο 89′ το 2-2! Χωρίς αμφιβολία και οι δύο ομάδες έδειξαν ότι η βαθμολογική τους θέση είναι απόλυτα δίκαιη…

*οι κυριότερες φάσεις και τα γκολ:

  • 8′ δυνατό σουτ του Δ. Γερογιάννη η μπάλα ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι…
  • 11′ από αριστερά ο Σεϊνταράσι και έξω από την περιοχή βγάζει σέντρα-σουτ, η μπάλα χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνεται…
  • 17′ κόρνερ του Βαρσαμά δυνατή κεφαλιά του Καρλατήρα και η μπάλα λίγο άουτ από το δεξιό κάθετο δοκάρι…
  • 28′ ΓΚΟΟΟΛ! 0-1, πανέξυπνα ο Κωνσταντός κερδίζει την μπάλα και μπαίνει κάθετα στην αντίπαλη περιοχή, αποφεύγοντας Προβή και Καρλατήρα και με πολύ δυνατό σουτ στέλνει την μπάλα στα δίκτυα ανοίγοντας το σκορ!
  • 31′ στο ύψος της περιοχής, ο Μπασούκος σουτάρει δυνατά, ο Ι. Αθ. Θαλασσινός, ενστικτωδώς διώχνει με το χέρι, πέναλτι που εκτελεί ο Βαρσαμάς, όμως ο Σωτηρόπουλος, ″διαβάζει″ τον αντίπαλό του και με εξαιρετική επέμβαση αποκρούει!
  • 41′ σέντρα-πάσα ακριβείας στην περιοχή του Σεϊνταράσι, ο Σωτηρόπουλος, έγκαιρα βγαίνει και μπλοκάρει μπροστά από τον Βαρσαμά που έμπαινε μόνος…
  • 51′ ΓΚΟΟΟΛ!, 1-1, από κόρνερ ο Μπασούκος παίρνει την μπάλα και από θέση μέσα αριστερά βγάζει σέντρα στην περιοχή της Σκεπαστής, εκεί ο Προβής πηδάει ψηλέ και με τον ..ώμο βγάζει νέα σέντρα προς το 2ο δοκάρι, όπου ο Καρλατήρας με καρφωτή κεφαλιά, ανενόχλητος στέλνει την μπάλα στα δίκτυα και ισοφαρίζει!
  • 53′ ο Αραβανής έγκαιρα και αποτελεσματικά διώχνει μπροστά από τον Δ. Γερογιάννη…
  • 62′ λάθος από αμυντικούς της Δροσιάς, ο Αλεξίου ″κλέβει″ φτάνει σε θέση βολής και σουτάρει δυνατά για να φύγει η μπάλα ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι…
  • 66′ από θαυμάσια ασίστ του Μπασούκου, προς τον Χ. Ελευθερίου, που μόνος σε κενό τέρμα μπερδεέυται και χάνει τεράστια ευκαιρία…
  • 68′ ανεπανάληπτο τετ-α-τετ του Βαρσαμά, σουτ-πλασέ και ο Σωτηρόπουλος σώζει με εκπληκτική επέμβαση…
  • 83′ καλοχτυπημένο φάουλ του Βαρσαμά, ο Σωτηρόπουλος προσπαθεί αλλά κα΄νει λάθος και χάνει την μπάλα, κομφούζιο στην εστία των φιλοξενούμενων και ο Αγιασοφίτης απομακρύνει σωτήρια…
  • 88′ ΓΚΟΟΟΛ! 1-2, εντυπωσιακή προσπάθεια του Ι. Β. Θαλασσινού, που αποφεύγει δύο τρεις αντιπάλους του και γυρίζει έξοχα στον Καρταζούδη, πλάγια αριστερά, αυτός με κερυνοβόλο σουτ στέλνει την μπάλα στα δίκτυα και δίνει προβάδισμα στην ομάδα του! 
  • 89′ ΓΚΟΟΟΛ! 2-2, με την σέντρα οι γηπεδούχοι ανοίγονται στην αντεπίθεση, η μπάλα στον Χ. Ελευθερίου και αυτός με ψύχραιμο σουτ ισοφαρίζει και πάλι, γράφοντας το τελικό 2-2!

Πολύ καλή η διαιτησία της Χριστίνας Κούκουρα, σ’ ένα δύσκολο σίγουρα παιχνίδι, άριστοι οι συνεργάτες της Χάρης Αντωνίου και Έλενα Κοτταρά.

*ΔΡΟΣΙΑ (Δ. Αντωνόπουλος): Αραβανής, Β. Νάνος (86′ Τουλίτσης), Δεληγιάννης, Καρλατήρας, Προβής, Κάκιος, Σεϊνταράσι, Δουρδουβέλας, Μπασούκος, Βαρσαμάς, Χαρ. Ελευθερίου.

*ΣΚΕΠΑΣΤΗ (Γιώρ.Τσαραμίρσης-Βαγγ. Μπεκάκος): 
Σωτηρόπουλος, Ι. Αθ. Θαλασσινός, Σ. Ανδρέου, Κωνσταντός, Αγιασοφίτης, Καψάλας, Γεωργίου (90′ Κουρκούτζελος), Ι. Β. Θαλασσινός, Βαλ. Αλεξίου (70′ Καρατζούδης), Αθ. Θαλασσινός (77′ Ανέστ. Ανδρέου), Δ. Γερογιάννης (86′ Παύλ. Γερογιάννης).

*ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: