Το τρένο της Προποντίδας δεν σταμάτησε ούτε στην Νέα Λάμψακο με την ομάδα του Αντώνη Αυλωνίτη να πετυχαίνει μεγάλη νίκη επί του Ελλησπόντου με 1-3.

Αυτή ήταν η 8η συνεχόμενη ισάριθμη νίκη σε 8 παιχνίδια πρωταθλήματος το τελευταίο διάστημα, με το 3ποντο έφτασε τους 30 βαθμούς σε 19 παιχνίδια και βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η Προποντίδα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έφτασε μια ανάσα από το γκολ στο 6′ η κεφαλιά του Μήτρου από εκτέλεση φάουλ του Κανάνι εξουδετερώθηκε με την καταπληκτική επέμβαση του Κόκκινου σε κόρνερ. Από την εκτέλεση κόρνερ ο Κολώνιας θα πλασάρει που θα περάσει παράλληλα με την εστία.

Νέα καλή στιγμή στο 15′ για την Μπάρτσα με τον Μήτρου να μπαίνει στην περιοχή από πλάγια πλασάρει τον εξελθόντα Κόκκινο και τον Γκίκα μπροστά από την εστία να διώχνει.

Στο 16′ η Προποντίδα κερδίζει πέναλτι με τους Κουζούλογλου και Βεσέλι να μονομαχούν και τον Βεσέλι να πέφτει στο έδαφος μέσα στην περιοχή ο διαιτητής Τουλούμης καταλογίζει πέναλτι που εκτελεί ο Κανάνι αλλά τον Κόκκινο να πέφτει στην γωνία του και να μπλοκάρει.

Στο 25′ το 0-1 με τον Χατζηστάμου που θα κάνει ωραία ατομική ενέργεια και πιάνει ένα δυνατό διαγώνιο σουτ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 40′ ο Κατσαρής θα ξεχυθεί μόνος από το κέντρο και θα βρεθεί απέναντι από τον Κόκκινο αλλά με υπόδειξη του β’ βοηθού Κελεπούρη θα υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ. Μια απόφαση που έφερε θύελλα διαμαρτυριών από παίχτες και τεχνικό επιτελείο της Προποντίδας.

Λίγο πριν την λήξη του α’ μέρους ο Σαμπάνης με δυνατό σουτ θα στείλει την μπάλα λίγο έξω από την εστίας της Προποντίδας.

Στο β’ μέρος η εικόνα άλλαξε με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν την απόδοση τους και να πιέζουν τα καρέ της Προποντίδας και να χάνουν μεγάλη ευκαιρία στο 53′ με τον Κουζούλογλου απέναντι στον Αναγνώστου ο κίπερ της Μπάρτσας με το πόδι απομάκρυνε το πλασέ του.

Στο 65′ το 1-1 με τον Κουζούλογλου που με γυριστή κεφαλιά έπειτα από γέμισμα μέσα στην περιοχή νίκησε τον Αναγνώστου και ισοφάρισε σε 1-1.

Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν και την Προποντίδα να αμύνεται και να προσπαθεί να γίνει επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις, ο γκολκίπερ Αναγνώστου για λογαριασμό της Προποντίδας είπε ισάριθμα όχι σε 2 περιπτώσεις έχοντας απάντηση πρώτα στο 75′ στο σουτ του Κατσούλα και στο 81′ στο σουτ του Γεωργαντόπουλου.

Στο 83′ το 1-2 ο Κατσαρής θα κάνει την σέντρα ακριβείας και ο Κανάνι κάνει μια εξαιρετική κεφαλιά νικάει τον Κόκκινο και κάνει το 1-2.

Κάπου εκεί οι γηπεδούχοι παρέδωσαν τα όπλα και η Προποντίδα την λήξη του αγώνα θα βρει και 3ο τέρμα για το τελικό 1-3. Στο 90′ ο Ζαχαριάδης ξεκινάει ένα σλάλομ και έφτασε ως την αντίπαλη περιοχή που με άπιαστο διαγώνιο πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κόκκινου και 1-3.

Διαιτητής: Γ.Τουλούμης Βοηθοί: Δ.Γιδάρη – Γ.Κελεπούρης.

Ελλήσποντος(Μ.Βασιλείου): Κόκκινος, Σαρρής(46′ Θανάσι), Λιάσκος, Δημητρίου, Γκίκας, Κατσούλας, Κωνσταντάρας(87′ Σιγανός), Γεωργαντόπουλος, Κουζούλογλου, Αργυρός, Σαμπάνης.

Προποντίδα(Α.Αυλωνίτης): Αναγνώστου, Συνοδάκης, Ζαχαριάδης, Δεληγιάννης, Αυλωνίτης(72′ λ.τρ Σκόνδρας), Κολώνιας, Κανάνι, Βεσέλι, Μήτρου(92′ Δήμου), Χατζηστάμου(77′ λ.τρ Μπάμπα), Κατσαρής.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ