Σε μία άριστα οργανωμένη εκδήλωση στην GENESIS HALL στην Αρτάκη έγινε η συνέντευξη τύπου για τον τελικό του Κυπέλλου Ευβοίας 2026 που θα γίνει Τετάρτη 6/5/2026.
Από την ΕΠΣΕ οικοδεσπότες ο Πρόεδρος Γιάννης Ρέτσας, ο γενικό γραμματέας Γιώργος Πίσχινας το μέλος της ΕΠΣ Ευβοίας Γιώργος Ευαγγελινός το προσωπικό της Ενωσης.
Την διαιτησία εκπροσώπησαν ο πρόεδρος του συνδέσμου Χρήστος Σιαπλαούρας, από την επιτροπή οι Βασίλης Καμπούρης και Βαλάντης Βρακας, και η τετράδα του τελικού που θα είναι οι Μιχάλης Ματσούκας, Δαυίδ Πριόνας, Γιώργος Χριστοδούλου και τέταρτος διαιτητής η Δήμητρα Γιδάρη.
Τον Δήμο Χαλκιδέων εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος αθλητισμού και νέας γενιάς Άγγελος Αναστασίαδης ενώ η δεξίωση έγινε με χορηγία της Δημάρχου Έλενας Βάκα.
Οι δύο ομάδες εκπροσωπήθηκαν από τις διοικήσεις τους και τους προπονητές και ποδοσφαιριστές τους.
Στην συνέντευξη τύπου την Προποντίδα εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος της Πέτρος Χριστοδούλου, ο προπονητής Αντώνης Αυλωνίτης, και ο αρχηγός της Γιώργος Αυλωνίτης.
Στα αξιοσημείωτα της εκδήλωσης είναι το “πασιγιο” για σεβασμό και αναγνώρισης της εξαιρετικής πορείας στο πρωτάθλημα που έκανε όλος ο οργανισμός της Προποντίδας προς τον Ελλήσποντο Νέας Λαμψάκο με παρότρυνση του προπονητής Αντώνη Αυλωνίτη.
Τον Ελλήσποντο Νέας Λαμψάκου εκπροσώπησαν στο πάνελ της συνέντευξης τύπου ο Πρόεδρος Γρηγόρης Αβραμίδης, ο προπονητής Μιχάλης Βασιλείου, και ο αρχηγός Νίκος Γκίκας.










