Η τοπική ποδοσφαιρική ένωση εξέδωσε ανακοίνωση, για το ντέρμπι της Κυριακής 22/4 Λήλας-Απόλλων, με την οποία ενημερώνει πως οι φίλαθλοι των γηπεδούχων θα κάτσουν στην εξέδρα που βρίσκεται πίσω απ΄ τους πάγκους του γηπέδου, οι φίλαθλοι των φιλοξενούμενων στην απέναντι εξέδρα, που βρίσκονται τα δημοσιογραφικά θεωρεία, ενώ οι ουδέτεροι φίλαθλοι θα μπορούν να κάτσουν σε όποια απ΄ τις δύο εξέδρες επιθυμούν. Στην ίδια ανακοίνωση, τονίζεται ότι «στον αγωνιστικό χώρο θα βρίσκονται αποκλειστικά και µόνο όσοι εµπλέκονται µε τον αγώνα και την οµαλή διεξαγωγή του (ποδ/στές, προπονητές, φροντιστές, παρατηρητής)».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣΕ: «Ενηµερώνουµε το φίλαθλο κοινό της Εύβοιας ότι για λόγους τάξης και κρισιµότητας του αγώνα πρω/τος Α΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας την 22/4/2018 «ΑΟΦ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ «ΛΗΛΑΣ»-Α.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ», οι φίλαθλοι της γηπεδούχου οµάδας θα βρίσκονται πίσω από τους πάγκους στη µεγάλη κερκίδα (Ανατολικά του γηπέδου).

Οι φίλαθλοι της φιλοξενούµενης οµάδας θα βρίσκονται στη δυτική πλευρά του γηπέδου µετά τα δηµοσιογραφικά θεωρεία (προς την όχθη του ποταµού).

Οι ουδέτεροι φίλαθλοι µπορούν να καθίσουν όπου επιθυµούν και θα υπάρχουν σχετικές πινακίδες που θα κατευθύνουν τους φιλάθλους.

Επισηµαίνουµε ότι στον αγωνιστικό χώρο θα βρίσκονται αποκλειστικά και µόνο όσοι εµπλέκονται µε τον αγώνα και την οµαλή διεξαγωγή του (ποδ/στές, προπονητές, φροντιστές, παρατηρητής).

Κατόπιν ενεργειών του Προέδρου της Ένωσης έχει ενηµερωθεί σχετικά η Αστυνοµική ∆ιεύθυνση Εύβοιας , ώστε να λάβει τα απαραίτητα µέτρα τάξης.

Καλή Επιτυχία σε όλους.»