Σε εξέλιξη τα πρωταθλήματα της γειτονικής Βοιωτίας σε Α’ και Β’ κατηγορία και όπως κάθε εβδομάδα να πάμε να δούμε με μια γρήγορη ματιά αυτή την εξέλιξη… Βέβαια μετά την αγωνιστική του Σαββατοκύριακου 22-23 Δεκ. 2018, οι ομάδες της γείτονας, ξεκουράζονται για ένα 15νθήμερο και ρίχνονται πάλι στην μάχη, στις 05-06-Ιαν. 2019!

Οπότε από μας ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ στην ΕΠΣΒ και τις ομάδες της Βοιωτίας, για ΚΑΛΣ ΓΙΟΡΤΕΣ-ΥΓΕΙΑ-ΕΥΤΥΧΙΑ
& μια ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ!

Α’ ΕΠΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ (13η αγωνιστική):

Μόνος πρώτος στην κορυφή και με ΄΄αέρα΄΄ 7 βαθμών, ο Κιθαιρώνας Καπαρελίου!

Άλμα για τον τίτλο και την άνοδο, από τον Κιθαιρώνα Καπαρελίου, που πέρασε σαν σίφουνας από τα Άσπρα Σπίτια, όπου μετέτρεψε το ντέρμπι σε υγιεινό περίπατο, καθώς ΄΄καθάρισε΄΄ την ανταγωνίστρια του Ένωση με 2-0! Έτσι άφησε πίσω 2 αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του α’ γύρου, 7 ολόκληρους βαθμούς (σίγουρος ΄΄πρωταθλητής χειμώνα΄΄) την ομάδα της΄΄ Ένωσης΄΄ και ακόμα πιο πίσω την Ολυμπιάδα Οινοφύτων (στο -8)! Με τις Πλαταιές να έχουν πει ΄΄αντίο΄΄ στην κατηγορία, 7 ομάδες παλεύουν να ΄΄σώσουν΄΄ την χρονιά όσο γίνεται πιο γρήγορα…

…αποτελέσματα 13ης αγωνιστικής, η επόμενη 14η & η βαθμολογία …:

*Β’ ΕΠΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ 

…1ος όμιλος στην Β’ ΕΠΣΒ:

Έκανε ΄΄μεγάλη΄΄ ζημιά στον Ελικώνα Δόμβραινας, ο εντυπωσιακός Πανδαυλειακός!

Σαρωτικός ο πρωτοπόρος Παμβαγιακός, ΄΄γκρέμισε΄΄ με 4-1 τον ΑΟ Κάστρου και καλπάζει προς την Α’ ΕΠΣΒ!… Ο Ελικώνας Δόμβραινας, έπαθε ΄΄καθίζηση΄΄ στην Δαύλεια, όπου γνώρισε οδυνηρή ήττα με 3-1, μένοντας έτσι στο -3 από την κορυφάη και χωρίς να έχει κάνει το ρεπό του!

…2ος όμιλος στην Β’ ΕΠΣΒ:

Σταθερή και καλή πορεία για τον Ιωνικό Αστέρα Θήβας.

Ακάθεκτη η Δάφνη Ερυθρών, πέρασε ΄΄αέρας΄΄ το εμπόδιο του Πελοπίδα Θηβών, στο γήπεδο του Υπάτου και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα! Τα Σκούρτα ΄΄ξέσπασαν΄΄ στον Ηρακλή… Εντυπωσιακά αρνητική η πορεία της πάλε ποτέ πανίσχυρης Αναγένησης Σχηματαρίου…!