Την ευκαιρία να βρεθούν όλοι μαζί, πέρα από γήπεδα και προπονήσεις, είχαν οι ποδοσφαιριστές της Α.Ε. Ιστιαίας χθες το βράδυ σε γεύμα που τους παρέθεσαν φίλαθλοι της πόλης με σκοπό να τους ευχαριστήσουν για την μέχρι τώρα εξαιρετική πορεία τους στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας.

Το γεύμα έγινε σε κεντρική ψησταριά της πόλης και το παρόν έδωσαν οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας, ο Πρόεδρος Δήμος Τσελίκας καθώς και το μέλος του Δ.Σ. Γιάννης Καραμουζάς και ο προπονητής Στάθης Κατσικόγιαννης. Πέρα από τις συνηθισμένες λόγω των ημερών ευχές για καλές γιορτές, ευχή στα χείλη όλων ήταν η μεγάλη επιστροφή της ομάδας στη Α΄ κατηγορία Εύβοιας.

Μετά από ένα χρόνο απουσίας απ’ τα ποδοσφαιρικά δρώμενα η ομάδα έκανε restart και όχι μόνο συμμετέχει στα τοπικά πρωταθλήματα του νομού, αλλά είναι και ένα εκ των φαβορί για την άνοδο στη μεγάλη τοπική κατηγορία. Αυτό έδωσε την ώθηση σε φιλάθλου να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους, με στόχο όχι μόνο την ηθική ικανοποίηση παικτών και παραγόντων, αλλά και να παρακινήσουν όλο το φίλαθλο κόσμο της περιοχής να σταθεί και πάλι δίπλα στην ομάδα σ’ αυτό το νέο της ξεκίνημα.

Τέλος και η ομάδα απ’ την πλευρά της δια στόματος και τόσο του Προέδρου Δήμου Τσελίκα, αλλά και των παικτών ευχαριστεί τους φιλάθλους που έλαβαν αυτή την πρωτοβουλία τονίζοντας ότι η στήριξη του κόσμου είναι το ισχυρότερο όπλο στη μάχη του πρωταθλήματος.