Στη “μάχη “του ουραγού(ΕΡΑΠΟΣ) με την τρίτη από το τέλος(ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ) του τρίτου ομίλου της γ` ΕΠΣ Ευβοίας κερδισμένη βγήκε η φιλοξενούμενη ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ με 3-2 μετά από συγκλονιστικό(!!!)αγώνα και που δεν θα ξεχαστεί ,τουλάχιστον, μέχρι αύριο το πρωί!.

Οι γηπεδούχοι χτυπημένοι από τραυματισμούς παρατάχθηκαν με μόλις 12 ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στους νεαρούς αντιπάλους πάλεψαν τον αγώνα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και αν ήταν ποιο τυχεροί και ποιο ευστοχεί θα έπαιρναν βαθμό η βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι ποιο φρέσκοι αγωνιστικά και ποιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια πήραν μία δίκαιη νίκη που τους ανεβάζει στην βαθμολόγια του πρωταθλήματος

Τα γκολ πέτυχαν οι : 7` Λιάσκος 0-1,10`Τουσίδης 1-1,21` Οικονόμου 1-2,78` Δεμερτζής 1-3 και Σόλιας με πέναλτι στο 80` το τελικό 2-3.

Τον αγώνα σφύριξε ο Σταύρος Ρουμπής με συνεργάτες τους Σταύρο Καραδήμο και Σοφία Νικολάου

ΕΡΑΠΟΣ(Μ.Μεταξάς): Βέττας, Ηλιάδης, Ζαχαράκης, Μπούρικας, Μουτουσίδης Γιώργος, Καραμουζάς, Μωυσίδης, Τσιριμώκος, Τυχάλας, Μουτουσίδης Γιάννης, Σόλιας.

Αθλόπολις(Γ.Βαρκας): Βάρκας Α, Φρυγανάς, Μπαλατσός, Ζέρβας, Σκύλαρης(46’Δεμερτζής), Λέων(64’Μουστάκας 79′ Παπανέστης), Γεωργαντόπουλος, Λιάσκος, Οικονόμου Δ, Παράκατης(35′ Οικονόμου), Οικονόμου Δ..

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ