Σε μία ανακοίνωση που σπανίζει όχι μόνο σε τοπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο προέβησαν οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλής Ψαχνών εκφράζοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ προς την διοίκησή του ιστορικού συλλόγου.

Να μην ξεχνάμε ότι η νυν διοίκηση της ομάδας παρέλαβε “Καμένη γη” μετά την επαναδραστηριοποίηση της ομάδας που δε είχε συμμετάσχει για δευτερη φορά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

 Η Ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών του Ηρακλή Ψαχνων.

Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Ψαχνών σύσσωμοι θέλουμε να εκφράσουμε δημόσια το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μας προς την διοίκηση του ιστορικού σωματείου.

Ειδικά τον Πρόεδρο της ομάδας μας Κο Αντώνη Γεωργίου που από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας ήταν δίπλα μας όλη την σεζόν.

Πράγματι σε αυτά τα δύσκολα χρόνια που η επιβίωση είναι πράγματι πολύ δύσκολη σε όλα τα επίπεδα ο πρόεδρος της ομάδας ήταν δίπλα μας φροντίζοντας να είναι τα πάντα λυμένα στην ομάδα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σπουδαίο Μαρίο Σέγγο που ήταν διπλα σε όλα σε λύπες και χαρές  ένας πραγματικός ΑΡΧΗΓΟΣ εκτός γηπέδου όπως ακριβώς ήταν και όταν αγωνιζόταν στην ομάδα και διέπρεπε σε όλο το πανελλήνιο και όχι μόνο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μας Σταυρο Σταθαρά που ήταν δίπλα σε αυτή την δύσκολη χρόνιά επαναδραστηριοποίησης της ομάδας.

Επίσης θα πρέπει να κάνουμε ιδιαίτερη μνεία στον κόσμο της ομάδας που ήταν δίπλα μας σε όλα τα παιχνίδια και μας βοήθησε με την  στήριξη του.

Καλό Καλοκαίρι.

Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Ψαχνων.