Ο “πρώην” προπονητής της Καρύστου με γραπτή του δήλωση στο Δυνατά & Αθλητικά κατέθεσε την γνωμη του για την λύση της συνεργασίας του με τον ΑΟ Καρύστου.

 

Το διαζύγιο με την ομάδα της Καρύστου μπορεί να έγινε προς έκπληξη γενικώς  προς τον ποδοσφαιρικό χώρο της Εύβοιας αλλά όπως σε όλα τα διαζύγια ξαφνικό είναι μόνο για τους απέξω και όσους δεν γνωρίζουν.

Όπως ο τυφλοπόντικας που δεν μπορεί να ζει στο φως του Ήλιου για πολύ ώρα και του αρέσει το σκοτάδι έτσι φαίνεται και στην ΑΟ Καρύστου δεν τους αρέσει το φως του Ήλιου για πολύ διάστημα.

Προπονητές αλλάζουν πολλοί παίχτες επίσης, διοικήσεις αλλά δυστυχώς το ποιο δύσκολο πράγμα σε έναν άνθρωπο σε μια πόλη σε μια χώρα είναι να αλλάξεις  νοοτροπία.

Πίστεψα ότι έβαλα ένα λιθαράκι  για αυτό αλλά μάλλον χρειαζόταν  βράχος ολόκληρος.

Ανεξάρτητα της φυγής μου σαφώς οι καλές στιγμές ήταν πολλές οι σχέσεις με τους παίχτες άριστες ακόμα και με κάποιους από την διοίκηση που δεν με θέλαν θεωρώ ότι είχαμε καλή συνεργασία στο σύνολο της πάντα με γνώμονα το καλό της ομάδας.

Δεν μπορώ να μην καυτηριάσω την φαινομενική απόφαση του πρόεδρου να φύγω που αντί να ζητήσει και συγγνώμη που με εξέθεσε στην περίπτωση δυο παιχτών που ήταν να έρθουν με δική του απόφαση ανταυτου με έδιωξε.

Και θα ήθελα πάρα πολύ να μην κρύβετε πίσω από τυχόν διαφωνίες  γενικώς και αορίστως και να πει δημοσίως τον πραγματικό λόγο της απόφασης του για να ξέρει ο κόσμος ότι υπήρχε βάθος σχεδίου και όχι μεμονωμένο γεγονός.