Ηρακλής Ψαχνών: Γενική Συνέλευση στις 6/6/2018 (8 μ.μ.-δημαρχείο Ψαχνών)

0
1454

Μία από τις πλέον κρίσιμες Γενικές Συνελεύσεις του Ηρακλή Ψαχνών των τελευταίων ετών θα έχουν στα Ψαχνά την επόμενη Τετάρτη 6-6-2018.

Από αυτή ο Ηρακλής Ψαχνών καλείται να βγει ενωμένος, δυνατός, έτοιμος για την επόμενη μέρα και φυσικά πρωταγωνιστής ξανά στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Εύβοιας πρώτα και μετά της Ελλάδα, άλλωστε μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για την ομάδα που πήγε τόσο ψηλά όσο καμία το ευβοϊκό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια.

Καθοριστικό ρόλο και λόγο σε αυτό θα έχει ο “ΚΟΣΜΟΣ” των Ψαχνών και της ευρύτερης περιοχής των Μεσσαπείων που πρέπει να το δείξει έμπρακτα αυτό με την παρουσία του και την συμμετοχή του.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Το Σωματείο με την επωνυμία «Α.Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ, με απόφαση του Δ.Σ. συγκαλεί σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό του, τα μέλη του Σωματείου σε Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα διεξαχθεί στις 06 Ιουνίου 2018 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00, η οποία θα λάβει χώρα στα Ψαχνά, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημαρχείου, με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Εκλογή Προέδρου της Συνέλευσης και νέων μελών Εξελεγκτικής Επιτροπής.
2. Διοικητική και Οικονομική Ενημέρωση απο τα αρμόδια μέλη του απερχόμενου ΔΣ για την περίοδο 29 Μαίου 2016 έως 29 Μαίου 2018. Ενημέρωση περί του ΠΥ 2018-20129 για την νέα αγωνιστική περίοδο.
3. Εγγραφή νεων μελών κατόπιν αιτήματος προς το σωματείο.
4. Διεξαγωγή Εκλογών για ανάδειξη νέας Διοικήσεως
5. Σε περίπτωση μη επίτευξης της νομίμου απαρτίας, θα διεξαχθεί επαναληπτική Γ.Σ. στον ίδιο τόπο και σε χρόνο όπως θα αποφασισθεί επιτόπου, με την απαιτούμενη από το καταστατικό απαρτία για επαναληπτική Γ.Σ.
6. Δικαίωμα συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία κατά την Γενική Συνέλευση, θα έχουν τα μέλη που θα είναι Οικονομικώς Τακτοποιημένα, για το έτος 2018. Πληρωμές συνδρομών θα γίνονται και επιτόπου πριν την διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας.
Εκ του ΔΣ
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Αλεξ. Θεοδοσίου Αντωνης Ακριώτης