Το μάρμαρο της ήττας στην Αμάρυνθο και την πλήρωσε απρόσμενα ο Παναγιώτης Τοκπασίδης με την λύση της συνεργασίας του με τον Ηρακλή Ψαχνών μετά την ολοκλήρωση της 1ης αγωνιστικής με τον έμπειρο κόουτς να “παθαίνει” το ίδιο με την περσινή περίοδο και τον ΑΟ Χαλκίς που είχε φύγει μετά την ισοπαλία με την Σκεπαστή.

Θέλοντας να σχολιάσουμε την “παράξενη” αυτή απόφαση θα πώ ότι ο Π. Τοκπασίδης ανέλαβε μία ομάδα από το μηδέν που έχασε στην περίοδο της προετοιμασίας τον “ΠΡΟΕΔΡΟ” της φαίνεται ότι αυτή η θέση έχει στοιχειώσει στα ΨΑΧΝΑ, σε ένα ρόστερ που ειχε πολύ ταλέντο αλλά ελάχιστη εμπειρία έναν μόνο τερματοφύλακα, ένα μόνο σέντερ φορ Μακρύ και με την μία 16 παίχτες ενεργούς στα μέχρι τώρα παιχνίδια.

Αν υπήρχε ένα λάθος του Παναγιώτη Τοκπασίδη ήταν ότι δεν έφυγε ποιο νωρίς κατά την ταπεινή μας γνώμη. 

Δυστυχώς θα πούμε το κλασσικό τετριμμένο της ελληνικής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας είναι η μοίρα του προπονητή αυτή μην ξεχνάμε ότι κάπως έτσι έφυγε από τα Ψαχνά πριν από λίγα χρόνια ο Γιώργος Λάμπρου μετά και από νίκη κιόλας στο Κύπελλο Ελλάδας απέναντι στην Βέροια της Α’ Εθνικής με 3-1.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή Ψαχνών.

Ο Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ ανακοινώνει την λύση κοινή συναινέσει της συνεργασίας με τον προπονητή Παναγιώτη Τοκπασιδη , τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του  στον σύλλογο και του εύχεται κάθε προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική επιτυχία.

Χρέη πρώτου προπονητή αναλαμβάνει ο Σταύρος Σταθαρας ».