Ηρακλής Ψ.: …Γιώργ. Αγγελάτος και Κ. Μπόλμπασης, στα ΄΄πράσινα΄΄!

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΛΜΠΑΣΗΣ

Δύο ακόμα προσθήκες ανακοίνωσε ο Ηρακλής Ψ.! Η μία αφορά την συμπλήρωση του τεχνικού team της ομάδας και η άλλη είναι μια σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του φετινού Ηρακλή Ψ.!

Το τεχνικό team λοιπόν, συμπληρώθηκε με την προσθήκη του προπονητή τερματοφυλάκων, θέση την οποία ανέλαβε ο Κώστας Μπόλμπασης, ο Βοιωτός πορτιέρο, που έκανε σπουδαία καριέρα με Ευβοϊκές ομάδες σε Εθνικές κατηγορίες (Δ’ & Γ’ Εθνική), όπως ο Λήλας, ο ΑΟ Λουκισίων, ο ΑΟ Χαλκίς, ο Ευβοϊκός Αγ. Νικοιλάου (Α’ ΕΠΣΕ), η Δροσιά (Α’ ΕΠΣΕ), ενώπέρασε σαν βοηθός προπονητής και από τον ΑΟ Ν. Αρτάκης.

Έτσι πλήρες το τεχνικό team του Ηρακλή Ψ. αποτελείται από τους:

  1. Σάκης Μεθενίτης -προπονητής
  2. Θοδωρής Μητροπέτρος -βοηθός προπονητής
  3. Νίκος Σαρρής -γυμναστής
  4. Κώστας Μπόλμπασης -προπονητής τερματοφυλάκων
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΑΤΟΣ

Το ρόστερ της ομάδας εμπλουτίστηκε με έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή, τον 26χρονο μέσο Γιώργο Αγγελάτο, γιο του παλιού μεγάλου Ψαχνιώτη άσου του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου, Μίλτου Αγγελάτου! Ο Γιώργος Αγγελάτος με πολλές εμπειρίες σε Εθνικές αλλά και τοπικές κατηγορίες (ΑΟ Χαλκίς, Διαγόρας Βραχνέϊκων, Ατρόμητος Λάππα, Εθνικός Σαγέϊκων, Ολυμπιακός Χ., ΑΕΚ Χαλκ. και Λήλας Βασ.) θα αποτελέσει σίγουρα ένα πολύτιμο ″εργαλείο″, στην ομάδα του νέου Ηρακλή Ψ. που ετοιμάζει ο Σάκης Μεθενίτης και οι συνεργάτες του…