Ηρακλής Ψ.: …γύρισε σελίδα και κοιτάει πάλι ψηλά! (φωτορεπορτάζ)

Είναι αναμφίβολα από τις ομάδες της Εύβοιας, που είναι ″καταδικασμένες″ να πρωταγωνιστούν! Έτσι λοιπόν ο ιστορικός Ηρακλής Ψ., μετά από μια δύσκολη 3ετία, που ακολούθησε την εκπληκτική πορεία σε Δ’-Γ’ και Β’ Εθνική, την νέα ποδοσφαιρική αγωνιστική περίοδο που έρχεται, ρίχνεται στην μάχη με υψηλούς και πάλι στόχους…

Η ″πετυχημένη″ διοικητική συνταγή, με τους πολύπειρους Γιώργο Στούπα, Κώστα Γκαλούφα, Γιώργο Σίδερη, Δημ. Ρουσσόδημο κλπ, που έχουν πλαισιωθεί και διευρυνθεί από μια ομάδα 45 περίπου ατόμων, σε ένα πρωτότυπο και δυναμικό διοικητικό σχήμα, είναι σίγουρα εγγύηση, για έναν νέο Ηρακλή Ψ.!

Τον νέο αυτό Ηρακλή Ψ., οι διοικούντες, ανέθεσαν σε ένα δικό τους παιδί, να ″χτίσει″ από την αρχή, τον Θανάση Μεθενίτη, για τον οποίο δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς είναι γνωστή η προσφορά και η ιστορία της οικογένειας Μεθενίτη (ο αξέχαστος πατέρας Γιώργος και οι γιοί Θανάσης και Σταμάτης) στον Ηρακλή Ψ. διαχρονικά.

                                Νίκος Σαρρής-Θανάσης Μεθενίτης-Θοδωρής Μητροπέτρος

Ο Θανάσης Μεθενίτης, με άμεσους συνεργάτες του τον Θοδωρή Μητροπέτρο και τον γυμναστή Νίκο Σαρρή, ″σήκωσαν τα μανίκια″ και ρίχτηκαν στην δουλειά, με σύνθημα προς τους ποδοσφαιριστές, το τρίπτυχο ″συνέπεια-πειθαρχία και πολύ δουλειά″!

Θανάσης Δέδες

Φυσικά τον δικό του σημαντικό ρόλο θα έχει στο πόστο του φροντιστή της ομάδας ο αεικίνητος ″Ηρακλάρας″, Θανάσης Δέδες (φωτό δεξιά)!

Στην Δευτεριάτικη πρώτη προπόνηση, που περιελάμβανε τρεξίματα και προπόνηση με μπάλα, το παρόν έδωσαν 20 ποδοσφαιριστές (παλιοί και νεοαποκτηθέντες), απουσίασαν ο Θεόφιλος Σπανός (θα ενταχθεί στην ομάδα αρχές Σεπτέμβρη, λόγω εργασίας) και ο Γιώργος Αγγελάτος (έχει άδεια για προσωπικό του θέμα). Ο μεγάλος άτυχος της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, Παναγιώτης Δ. Σκριβάνος, έχει επανέλθει και πέρα από το τρέξιμο, κάνει ασκήσεις ενδυνάμωσης του χειρουργημένου ποδιού του και αναμένεται να είναι σύντομα έτοιμος… Όσον αφορά το ρόστερ της ομάδας, αυτό σίγουρα δεν έχει ολοκληρωθεί, καθώς αναμένονται 3-4, ιδιαίτερα ποιοτικές προσθήκες (όπως άφησαν να εννοηθεί οι διοικούντες), τις αμέσως επόμενες μέρες!

Στα αξιοσημείωτα ήταν βέβαια η παρουσία σύσσωμης της διοίκησης, αλλά κυρίως η παρουσία πολλών φίλων του Ηρακλή Ψ….

***ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από την ″πρώτη″ του Ηρακλή Ψ.: