Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στο γήπεδο των Ψαχνών ανάμεσα στο Ηρακλή Ψαχνών και την Μακρυκάπα με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 3-0 και να μειώνουν την διαφορά στο -3 από την κορυφή και την Αρτάκη.

Οι γηπεδούχοι γνωρίζοντας το αποτέλεσμα της Αρτάκης μπήκαν δυνατά στον αγώνα και συμπληρώνοντας το πρώτο δεκαπεντάλεπτο  προηγούνται με 2-0.

Στο 4′ ο Ζουλιώτης σέντρα η μπάλα έφτασε στον Βαγγέλη Ανεστη που από πλάγια θέση με φαλτσαριστό σουτ έκανε το 1-0  για τον Ηρακλή Ψαχνών.

Στο 14′ ο Θεόφιλος Σπανός σέντρα από αριστερά αυτή την φορά και ο Μάριος Καραχάλιος έκανε το 2-0 με εναέριο σουτ στην κίνηση

Ο Ηρακλής συνέχισε να είναι καταιγιστικός στο πρώτο ημίχρονο απέναντι σε μία Μακρυκάπα που πελαγοδρωμούσε και δεν μπορούσε να αναπτυχθεί σωστά.

Στο 39′ σουτ του Γκάβαλη στο χέρι του Σεχάι που ήταν μέσα στην περιοχή ο Κηρυκος έδειξε την άσπρη βούλα με τον “παθόντα” να το εκτελεί και τον Τζουβάρα να αποκρούει εκπληκτικά στην δεξιά του γωνία κρατώντας το 2-0.

Στο β’ ημίχρονο και στα πρώτα 20′ η Μακρυκάπα αντέδρασε προσπαθώντας να μπει στο παιχνίδι πετυχαίνοντας ένα γκολ.

Το συγκρότημα του Νικου Κιαπέκου είχε καλές στιγμές με τους Βουρδάνο, Σίδερη, Μπαιμπάκη, αλλά η άμυνα του Ηρακλή Ψ. και ο τερματοφύλακας Αρχοντάκης αντέδρασαν εξαιρετικά όπου χρειάστηκε.

Στο 73′ είχαμε την φάση του αγώνα και το τρίτο γκολ των γηπεδούχων που αφού “έκρυψαν “ την μπάλα με πολλές πάσες αρκετές από αυτές με την μία αυτή έφτασε στον Ζουλιώτη που με σέντρα ακριβείας βρήκε στην καρδιά της άμυνας της Μακρυκάπας, στον Τσολάκο που με κεφαλιά νίκησε τον Τζουβάρα κάνοντας το 3-0 για τον ΗΡΑ.

Στο 76‘ ωραίο γυριστό του Γκάβαλη η μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Τζουβαρα.

Το αγώνα σφύριξε ο Γιάννης Κηρύκος με βοηθούς τους Άγγελο Παππά, και την Ελένη Κοτταρά.

Ηρακλής Ψαχνών(Σάκης Μεθενίτης): Αρχοντάκης, Ζουλιώτης, Σπανός, Ρεπετσάς, Παλαιολόγος, Τσολάκος, Καραχάλιος (68′ Γ. Αγγελάτος), Σιαράπης (50′ Π. Δ. Σκριβάνος), Γκάβαλης (79′ Π. Λ. Σκριβάνος), Ανέστης, Μήτρου (85′ Χασαπίδης).

Μακρυκάπα(Νίκος Κιαπέκος): Τζουβάρας, Λέκκας (87′ Σμπρίνης), Χασάνδρας, Σεχάι (75′ Καρκαλής), Μπασινάς (83′ Σ. Στούμπος), Ν. Γκίκας, Κούκουρας, Βουρδάνος (57′ Μπαίμπάκης), Σίδερης, Κουτσαυλής.