Οριακές καταστάσεις επικρατούν στον Ηρακλή Ψ., όπου για ένα ακόμα καλοκαίρι η διάλυση βρίσκεται προ των πυλών.

Μπορεί η ομάδα να βρέθηκε ένα βήμα από τα πλέι οφ ανόδου στην Super League 2 ωστόσο, λίγο καιρό μετά, η αβεβαιότητα κυριαρχεί. Οι προσπάθειες της διοίκησης για συσπείρωση της τοπικής κοινωνίας έχουν πέσει στο κενό, με τις γενικές συνελεύσεις να διεξάγονται μπροστά σε άδειες καρέκλες. Αυτή η εικόνα έχει κάνει τον Γιώργο Στούπα να δηλώνει σε όλους τους τόνους, ότι αδυνατεί η διοίκησή του να συνεχίζει να σηκώσει το βάρος μόνη της.

Στην τελευταία απόπειρα Γενικής Συνέλευσης, το απερχόμενο Δ.Σ. μίλησε για απαξίωση του Ηρακλή Ψ. από την τοπική κοινωνία καθώς οι απαιτήσεις της Γ΄ Εθνικής είναι μεγάλες και δεν μπορούν πλέον να ανταποκριθούν σε αυτές τα 4-5 άτομα που έχουν απομείνει. Ακόμα και η υπόσχεση του Δημάρχου Γιώργου Ψαθά για επιχορήγηση 8000 ευρώ αποτελεί …σταγόνα στον ωκεανό, αλλά όπως ανέφερε η βοήθεια από τον Δήμο, λόγω των συνθηκών, δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερη.

Μέσα σε αυτό το κλίμα, ο προπονητής της ομάδας Σάκης Μεθενίτης ανακοίνωσε, με ένα συγκινητικό κείμενο σε κοινωνικό δίκτυο, την αποχώρηση από τον πάγκο μετά από τρία επιτυχημένα χρόνια.

“Όλα τελειώνουν κάποτε. Λοιπόν, αντίο. Τα πιο ωραία ποιήματα δεν θα γραφτούν ποτέ… Ευχαριστώ πολύ τον Γιώργο Στούπα, για την ευκαιρία και την εμπιστοσύνη του, τον Κώστα Γκαλούφα, για την στήριξη και τον σεβασμό του, τον Αντώνη Πριόνα για την πίστη του, το διοικητικό συμβούλιο, για όλα όσα μας προσέφερε, σε αυτή τη διαδρομή των τριών χρόνων και τους φιλάθλους της ομάδας.
Μια διαδρομή, έντονων συναισθημάτων, που γαλουχούν σοφότερους ανθρώπους.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους απόλυτους πρωταγωνιστές, τους ποδοσφαιριστές μου και φυσικά τους άμεσους συνεργάτες μου, Γιάννη Δρίβα, Ελένη Πελετίδου, Νίκο Σαρρή, Κατερίνα Κηρύκου, Θέμη Ρουμπή, Λευτέρη Καρατζά, Χρήστο Μαντά, που ήταν πάντα εκεί, θεματοφύλακες για εμένα.
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ, να βγει νικητής και σε αυτή τη δοκιμασία. Δεν είναι οι μέρες που θυμόμαστε, αλλά οι στιγμές…”