Με 5-0 επικράτησε ο Ελλήσποντος του Κεραυνού Χαλκίδας στο γήπεδο της Νέας Λάμψακου στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ευβοίας.

Η ομάδα του Γιώργου Κρόκου παρότι είναι μόνο 14 ποδοσφαιριστές ετοιμοπόλεμους ήταν σαφώς ανώτερη και σε ποιότητα και σε κλάση , από τον φιλότιμο και αξιόμαχο Κεραυνό Χαλκίδας του Στέλιου Μωραίτη που προσπάθησε αλλά η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής.

Οι γηπεδούχοι έχοντας σε μεγάλα κέφια τον Βαγγέλη Ανέστη να δημιουργεί αλλά και να σκοράρει , τον Ανέστη Χασαπίδη ιδιαίτερα κινητικό και σκόρερ, του Κατσίμπρα, Αγγελάτο απροσπέλαστους στην μεσαία γραμμή, το αρχηγό Αντώνη Νικολάου πολύ δραστήριο, τους Ντουκα Κικιδη σοβαρούς στο κέντρο της άμυνες, ένα σπουδαίο αριστερόποδαρο που μπορεί να παίξει παντού και έχει το γκολ όπως ο Σπύρος Νάτσης,  πολύ ώριμο και ουσιώδη τον Γιαλό και έκπληξη τον νεαρό Γίγα , γιο του μεγάλου άσσου του παρελθόντος Βαγγέλη Γίγα, και τον σταθερό και πολύ σοβαρό σπουδαίο τερματοφύλακα Ερμή Τόρα να εμπνέει εμπιστοσύνη και να είναι παρόν όπου χρειάζεται πήρε την νίκη.

Ο Γιώργος Κρόκος στερήθηκε τις υπηρεσίες των Κροκόδειλου, Μπούρου, λόγω self test που είχαν κάνει και όχι rapid, αλλά χρειάζεται ενίσχυση και με ποιοτικούς παίχτες σίγουρε ένα σέντερ φορ, και ένα στόπερ, αλλά και πολύτιμες λύσεις στον πάγκο μιας και πρωτάθλημα με 18 παίχτες δεν βγαίνει, στα θετικά είναι υπάρχει μια σταθερή βάση ποδοσφαιριστών και χρόνος να γίνουν μεταγραφές.

Το χορό των γκολ άνοιξε ο ο Ζαχαρίας Κατσίμπρας με ωραίο γυριστό σουτ στο 21′ 1-0 , με τον Ανέστη Χασαπίδη στο 43′ με σουτ 2-0 , και τον Σπύρο Νάτση στο 45′  με κοντινό πλασέ μετά από ασίστ του Χασαπίδη να κάνει το 3-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο β’ ημίχρονο μίλησε η κλάση και η ποιότητα του Βαγγέλη Ανέστη που με εκπληκτικό φάουλ έκανε το 4-0, με τον “αρχηγό” Αντώνη Νικολάου να κλείνει το σκορ με σέντρα σούτ γράφοντας το τελικό 5-0.

Πριν από τον παιχνίδι τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή του Κεραυνού Χαλκίδας Στάθη Παπαγρηγορίου που έφυγε πρόσφατα από την ζώη.

 Να ζητήσουμε συγνώμη από τον προπονητή του Κεραυνού Χαλκίδας Στέλιο Μωραΐτη που λόγω τεχνικού προβλήματος δεν είχαμε τις δηλώσεις του.

Άριστη διαχείριση του παιχνιδιού από τον διαιτητή Στρατο Ντούρα και τους συνεργάτες του Παναγιώτη Σέρρα και Βαγγέλη Σιμιτζή.

Ελλήσποντος(Γ. Κρόκος): Ερμής Τόρα(72′ Σιγάλας), Γιαλός, Γίγας, Κικίδης(65′ Σαμαράς), Ντούκα, Κατσίμπρας, Νικολάου, Αγγελάτος, Χασαπίδης(69’Ράλλης), Ανέστης, Νάτσης.

Κεραυνός Χαλκίδας(Στ.Μωραίτης):Παπαδόπουλος, Καδίτης, Καρκαλής, Δάβρης, Στάμου, Γιαπλές, Σταμόπουλος(66′ Παχής), Αντωνίου, Σφενταμίδης(46′ Δουρμούσογλου), Αποστόλου(46′ Καλαβρής), Καλέντζης.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ