Σε ένα παιχνίδι που ήταν ένας διαρκής επιθετικός μονόλογος ο Ηρακλής Ψαχνών επικράτησε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 1-0 του μαχητικού Παντριαδικού στο Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών.

Οι γηπεδούχοι στερήθηκαν τις υπηρεσίες των Τσολάκου, Μπακομήτρου, Σιαράπη με τον Δημήτρη Ζουλιώτη να κάνει την επανεμφάνιση του έστω και στην 18αδα για τον Ηρακλή Ψαχνών.

Από την μεριά τους οι φιλοξενούμενοι με δεδομένο ότι έχουν περιορισμένες λύσεις στο ρόστερ,αλλά και σημαντικές απώλειες στο συγκεκριμένο αγώνα       είχαν από την αρχή σαφής αμυντικούς προσανατολισμούς ψάχνοντας την φάση που θα τους χάριζε βαθμό ή βαθμούς ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα.

Ο Ηρακλής Ψαχνών ήταν καταιγιστικός από την αρχή του αγώνα και μόλις στο 3′  μετά από σέντρα του Δημήτρη Αγγελάτου  ο Βαγγέλης Ανέστης με καρφωτή κεφαλιά νίκησε για μία και μοναδική φορά στον αγώνα τον Σπύρο Οικονομίδη κάνοντας το 1-0 για τον Ηρακλή Ψαχνών.

Από το τρίτο λεπτό μέχρι και το 93′ του αγώνα το παιχνίδι ήταν το ίδιο δηλαδή μία διαρκή επιθετική πρωτοβουλία του Ηρακλή Ψαχνών που δοκίμασε τα πάντα  για κάποιο άλλο τέρμα από ψηλά, από χαμηλά, από πλάγια, με γεμίσματα, με στημένες, αλλά το αποτέλεσμα το ίδιο.

Ο Παντριαδικός είχε απάντηση αμυντική με τον Σπύρο Οικονομιδη να αποκρούει με κάθε πιθανό τρόπο που μπορεί ένας τερματοφύλακας, αλλά και οι επιθετικοί του Ηρακλή Ψαχνών να χάνουν γκολ που δεν χάνονται με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί κανείς να σκεφθεί.

Ο Παντριαδικός παραλίγο να παγώσει τα Ψαχνά με έναν πρώην ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Ψαχνών τον Βαγγέλη Ταψή στο 54′ να πιάνει την κεφαλιά και τον Αρχοντάκη να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Ο Ηρακλής Ψαχνών νίκησε δίκαια αλλά για ακόμα ένα έχασε πολλές ευκαιρίες για γκολ , στα θετικά της ομάδας του Θανάση Μεθενιτη είναι ότι είχε δημιουργία στο παιχνίδι της  , αλλά δεν ειχε αποτελεσματικότητα που όμως σίγουρα βελτιώνεται σε ένα μαραθώνιο πρωταθλήματος.

Ο Παντριαδικός σίγουρα έπαιξε ένα από τα λεγόμενα “χαμένα” παιχνίδια έπαιξε χωρίς άγχος και από την στιγμή που ο Ηρακλής Ψαχνών έχανε τα γκολ με το τσουβάλι έψαξε την μία φάση για να κλέψει κάτι από τον αγώνα αυτή του παρουσιάστηκε αλλά δυστυχώς για τους Τριαδήτες ο Αρχοντάκης ήταν παρόν.

Παράπονα από πλευράς Ηρακλή Ψαχνών για την υπόδειξη του α’ βοηθού Γ.Πασχαλίδη που ακύρωσε γκολ του Μήτρου ως  οφ σάιντ .

Τον αγώνα σφύριξε ο Γιάννης Κυρήκος με βοηθούς τον Γιώργο Πασχάλιδη και τον Γιάννη Μητρολιό

Ηρακλής Ψαχνών(Θ.Μεθενίτης): Αρχοντάκης, Ντούμας (73′ Χασαπίδης), Αγγελάτος Γ., Ρεπετσάς, Σπανός, Παλαιολόγος, Π.Δ. Σκριβάνος (75′ Αγγελάτος Γ.), Ανέστης, Π.Λ. Σκριβάνος (58′ Καραχάλιος), Γκάβαλης (91′ Γουρζουλίδης), Μήτρου.

Παντριαδικός(Β.Τσιμιχόδημος):  Οικονομίδης, Καραμπέτσος, Ταψής, Γκρινιάρης, Τζάβρας, Νόνας, Γ.Χασάνδρας, Τσιμιχόδημος, Παπακωνσταντίνου, Μουτουσίδης, Δ. Χασάνδρας.