Άνετη επικράτηση του Ηρακλή Ψαχνών επί του Αστέρα Βατώντα με 2-0 με τον “Γηραιό” των Ψαχνών να είναι και ουσιώδης αλλά και αποτελεσματικός στο παιχνίδι.

Ο Θανάσης Μεθενίτης είδε μετά από καιρό το ρόστερ της ομάδας του σχεδόν όλο ετοιμοπόλεμο και σίγουρα αυτό τον αφήνει ικανοποιημένο για την δύσκολη συνέχεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ευβοίας.

Οι Ζουλιώτης και Σιαράπης επέστρεψαν στο αρχικό σχήμα μετά από δύο μήνες ο πρώτος , και ένα ο δεύτερος, και σαν αλλαγές οι Μπακομήτρος(σκόραρε) και ο Τσολάκος(προσαγωγούς) δείχνοντας έτοιμοι για την συνέχεια.

Ο Αστέρας Βατώντα ήρθε στα Ψαχνά έπαιξε ελεύθερα χωρις άγχος δεν κλείστηκε στο μέτρο του δυνατού, όπως και δεν απείλησε με κάποια καθαρή φάση για γκολ επηρεασμένος ίσως από τις απουσίες των Γιαννουκάκου και Μιχαιλίδη. 

Στο 28′ ωραία ενέργεια από αριστερά του Βαγγέλη Ανέστη γύρισε την μπάλα στην καρδιά της άμυνας του Βατώντα αμυντικοί και τερματοφύλακας “κόλλησαν” και ο Καραχάλιος με κοντινό πλάσε έκανε το 1-0 για τον Ηρακλή Ψαχνών.

Στο 83′ οι δύο αλλαγές του Ηρακλή Ψαχνών συνδυάστηκαν ωραία κούρσα του Ανδρέα Μήτρου από αριστερά γύρισε την μπάλα στην στο κέντρο της άμυνας του Βατώντα το “δις εξαμαρτείν ” για τους φιλοξενούμενους και 2-0 με τον Παναγιώτη Μπακομήτρο για τον Ηρακλή Ψαχνών.

 Hρακλης Ψ.(Θ.Μεθενιτης):Αρχοντάκης, Ζουλιώτης, Δ. Αγγελάτος, Ρεπετσάς (84′ Τσολάκος), Σπανός, Παλαιολόγος, Καραχάλιος, Γ. Αγγελάτος (63′ Μπακομήτρος), Ανέστης, Σιαράπης (75′ Γκάβαλης), Π. Δ. Σκριβάνος (58′ Μήτρου).

Αστέρας Β.(Γ.Λεσγής): Σταθαράς, Τσώκος (88′ Κατόλης), Κικίδης, Μαρμαρινός(88’Πολυχρονος), Ντούκα, Χασανλάρι, Κοτρώτσιος, Γούναρης, Χρόνης (85′ Χαλίτσιος), Τζαφέρος (68′ Βλάχος), Νεσίμι.