Επιστροφή του έμπειρου αριστεροπόδαρου μεσοαμυντικού Θανάση Τσατσαρώνη από την Αρτάκη στον  ο ΑΟ Χαλκίς μία μεταγραφή που ενισχύει με ποιότητα και εμπειρία τον ΑΟΧ έν όψη της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Οι ανακοινώσεις των δύο ομάδων.

Ο Αθλητικός Όμιλος Νεας Αρτακης θα ήθελε να ενημερώσει για την κοινή συναίνεση λύση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Τσατσαρώνη Θανάση.
Ο Θανάσης αγωνίστηκε με την ομάδα μας και την φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στον 3ο όμιλο .
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας για την συνεργασία μας τα τελευταία χρόνια επαγγελματίας σε όλα του και η προσφορά του στην ομάδα μας πολύ σημαντική του ευχόμαστε πάνω απο όλα υγεία σε αυτόν και την οικογένεια του και καλή επαγγελματική συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα .
Εκ του ΔΣ του ΑΟΝΑ

Η Διοίκηση του Α.Ο. Χαλκίς, ανακοινώνει στα πλαίσια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, την επιστροφή ενός «δικού μας παιδιού», του Θανάση Τσατσαρώνη στην ομάδα μας.

Η ποδοσφαιρική αξία του Θανάση, το ήθος του αλλά και τα συναισθήματα του για την φανέλα του Α.Ο. Χαλκίς είναι αδιαμφισβήτητα. Για τους λόγους αυτούς ήταν η πρώτη μας επιλογή για να πλαισιώσει το ήδη ισχυρό ρόστερ της ομάδας.

Οι εμπειρίες από το ποδοσφαιρικό του παρελθόν είναι πάρα πολλές έχοντας αγωνιστεί στις ομάδες ΑΟ Θήβα, Βύζας Μεγάρων, ΑΟ Νέας Αρτάκης, Δάφνη Ερυθρών, ΑΟ Λουκίσια, ΑΟ Κύμης, Ηρακλής Ψαχνών και φυσικά ΑΟ Χαλκίς.

Ευχόμαστε ολόψυχα στον Θανάση, υγεία και επίτευξη των προσωπικών και ομαδικών μας στόχων.