Με την ευκαιρία της διακοπής, για λίγο ελπίζουμε καιρό, των πρωταθλημάτων της Εύβοιας (και όχι μόνο) το ″Δυνατά & Αθλητικά″, σας παρουσιάζει την μέχρι σήμερα εξέλιξη των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Εύβοιας!
Να σημειώσουμε ότι μετά από πολλά χρόνια, δεν έχουμε αποχωρήσεις ομάδων, κύρια στην Γ’ ΕΠΣΕ, μετά την ολοκλήρωση του α’ γύρου!

*Γ’ ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ:

*…στον 2ο όμιλο (12 ομάδες),
Ο πλέον ″πολυπληθής″ (με 12 ομάδες) όμιλος, όπου παίζουν 12 ομάδες! Πολλές (οι μισές για την ακρίβεια) από αυτές, να ″μετράνε″ θητεία & παρουσίες (και πολύ αξιόλογες μάλιστα) στην Α’ ΕΠΣΕ, όπως η ΑΕΚ Χαλκίδας (τώρα λειτουργεί σαν Ακαδημία), ο ΠΑΟΚ Κανήθου, ο ΑΟ Πισσώνα, ΑΟ Αφρατίου, ο Κύζικος Ν. Αρτάκης (με μία κατάκτηση Κυπέλλου Εύβοιας -2006, 1-0 τον Ολυμπιακό Χ. στον τελικό) και το Κοντοδεσπότι!
Εδώ όμως στον ″πλούσιο″ (αριθμητικά) όμιλο έχουμε και νέες παρουσίες, όπως αυτή του νεοσύστατου ″Ρομαϊκού″ (που κάνει εντυπωσιακό ντεμπούτο στο πρωτάθλημα καιδείχνει να έχει δυναμική) και του ΑΠΣ ″Μέσσαπος″ (Ακαδημία ποδοσφαίρου στα Ψαχνά)!
″Πιστοί″ με την συνεχή παρουσία τους στην κατηγορία, η Ακαδημία Αρτάκης, ο ″Ανάποδος″ Χαλκίδας, ο ΕΡΑΠΟΣ Χαλκίδας και το ΑΣ Αθλόπολης Χαλκίδας!

Ο πρωτοπόρος ΑΟ Πισσώνα, αήττητος και με το απόλυτο βαθμών!

Με το εντυπωσιακό ″9 στα 9″ ο ΑΟ Πισσώνα, κυριολεκτικά ″τρέχει χωρίς φρένα″ και μόνον αν γίνει -ιδανικός μάλιστα- αυτόχειρας θα χάσει τον τίτλο του πρωταθλητή και το πολυπόθητο εισιτήριο για την Β’ ΕΠΣΕ, κάτι που ″αναζητά″ επίμονα τα τελευταία χρόνια!
Και το ότι το ενδιαφέρον του πρωταθλήματος, είναι πολύ μεγάλο (πέρα από την επέλαση του Πισσώνα) φαίνεται από το ότι ακολουθούν 7 ομάδες, με διαφορά μόλις 8 βαθμούς μεταξύ τους!

***ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ & αξιοσημείωτα, στις 9 αγωνιστικές:

*σύνολο γκολ στις 9 αγωνιστικές (και 53 αγώνες –(εκκρεμεί ο αγώνας Ρομαϊκός-ΑΕΚ Χαλκίδας):
    192 σε 53 αγώνες (μέσος όρος/αγώνα: 3.623 γκολ).

*περισσότερα γκολ σε 1 αγώνα (σύνολο: 7):

  • ΑΟ Αφρατίου-Ακαδημία Αρτάκης 6-1,
  • ΑΟ Αφρατίου-ΑΠΣ Μέσσαπος 2-5,
  • Κύζικος Ν. Αρτάκης-Αθλόπολις 6-1

*…άμυνες & επιθέσεις:

  • καλύτερη επίθεση: ΑΟ Πισσώνα, 25 γκολ,
  • καλύτερη άμυνα: ΑΟ Πισσώνας με 3 γκολ,
  • πιο ΄΄αντιπαραγωγική΄΄ επίθεση: ΑΣ Αθλόπολις με 7 γκολ,
  • πιο ΄΄ευάλωτη΄΄ άμυνα: ΑΟ ΕΡΑΠΟΣ Χαλκίδας με 25 γκολ παθητικό.

*…όλα τ’ αποτελέσματα:
…και η βαθμολογία: