Ο πρόεδρος της Κύμης Αλέξανδρος Θεοδώρου έδωσε το παρών στο επίσημο ξεκίνημα της φιλόδοξης πρόσπαθειας του Γυμναστικού για την ανάπτυξη των ακαδημιών του συλλόγου, που έγινε την Παρασκευή 15/6, με την έναρξη προπονήσεων ΄΄try-outs΄΄ για την συγκρότηση του εφηβικού τμήματος. Ο κ. Θεοδώρου μίλησε στο ΄΄Δ & Α΄΄ για το εγχείρημα, τονίζοντας ότι η βάση στο μπάσκετ για έναν σύλλογο είναι υποδομές και γι΄ αυτό η ομάδα της Εύβοιας, ξεκινά την συγκεκριμένη προσπάθεια. Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον επικεφαλής του εγχειρήματος προπονητικά Γιάννη Πανούση και εξέφρασε την αισιοδοξία του, ότι θα τον δικαιώσει για την επιλογή του.

Αναλυτικά: «Κάνουμε μια προσπάθεια να οργανώσουμε την βάση στο μπάσκετ για μια ομάδα, που είναι οι υποδομές. Ξεκινήσαμε επαφές με τον κόουτς Πανούση. Θεωρούμε ότι έχουμε τις δυνατότητες να αναπτύξουμε τις υποδομές και να φέρουμε ακόμη περισσότερα παιδιά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η Κύμη πρέπει να ανέβει ένα ΄΄σκαλί΄΄ και σ΄ αυτό το επίπεδο, ώστε και σε συνεργασία και με τον κόουτς Πανούση, αλλά και με όλο το προπονητικό επιτελείο της αντρικής ομάδας, να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό και να βοηθήσουμε αυτά τα παιδιά που θέλουμε η ομάδα μας να είναι το έπομενο βήμα τους στην μπασκετική τους καριέρα, αν αυτό θέλουν πραγματικά θέλουν να κάνουν. Καλωσορίζω τον Γιάννη Πανούση στην ομάδα μας. Έχω εκτιμήσει πάρα πολύ την προσφορά του, όλα αυτά τα χρόνια που τον γνωρίζω και ως αντίπαλο, αλλά πλέον και ως προπονητής ακαδημιών για την προσφορά του στα παιδιά και την αγάπη που δείχνει. Θεώρησα ότι είναι μια απ΄ τις σωστές επιλογές που έπρεπε να κάνω και πιστεύω ότι ο χρόνος θα το δείξει αυτό.»

Δείτε, πατώντας ΕΔΩ, το ρεπορτάζ απ΄ την πρεμιέρα των ΄΄try-outs΄΄ και πατώντας ΕΔΩ τις δηλώσεις του προπονητή των υποδομών της Κύμης Γιάννη Πανούση.