Ρεπορτάζ, φωτογραφίες Χάρης Παπίτσας.

Με το δεξί ξεκίνησαν οι Καθενοί την διαδικασία των μπαράζ για την παραμονή στην Β’ ΕΠΣΕ επικρατώντας της Κηρίνθου με 4-3 στο γήπεδο των Ψαχνών.

Οι Καθενοι έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση τον Κώστα Αλεξίου που πέτυχε 2 γκολ και με συνολική πολύ καλή αγωνιστική παρουσία πήραν την σημαντική νίκη και πλέον με ένα βαθμό στον αγώνα με τον Ευβοϊκό Αγ. Νικολάου σιγουρεύουν την παραμονή του στην Β’ ΕΠΣΕ και την νέα χρονιά.

Η ΑΕ Κηρίνθου μετά την νίκη επι του Ευβοϊκού Αγ. Νικολάου πάλεψε τον αγώνα και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με  4-1 μείωσε σε 4-3 κηνυγώντας το θαυμα και την μεγάλη ανατροπή χάρη στον εκπληκτικό Ισσαλάρι που πέτυχε τρία γκολ.

Το σκορ άνοιξε για τους Καθενούς ο Κούκουρας στο 5’ 1-0 , για να ισοφαρίσει ο Ισσαλάρι στο 22’ σε 1-1.

Δύο γκολ του Αλεξίου στο 35’ και στο 50’ έκαναν το 3-1, για δώσει διαστάσεις θριάμβου ο Φειζόλι με πέναλτι στο  54’ το 4-1.

Η Κήρινθος δεν παράτησε τον παιχνίδι και με δύο γκολ του Ισσαλάρι στο στο 71’ και στο 87’ μείσε σε 4-3 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Πολύ καλή η διαιτησία του Κώστα Γκάτσου και των συνεργατών του Γιώργου Χρυσέλη Γιώργου Κοντογιαννίδη.

Καθενοί(Β.Ντέμης): Πολύδωρος, Νικολακόπουλος, Φραντζής, Βάθης, Παπακυριάκου, Α. Καρκαλής (66′ Τσακλάνος), Καρράς, Ν. Καρκαλής, Αλεξίου (89′ Ματσούκας), Κούκουρας, Φεϊζόλι.

Κήρινθος: Αλεξίου (40′ Θωμάς), Β. Μπαλατσός, Α. Μόσχου, Γ. Σεφέρης, Γ. Βρεττός, Π. Σταματέλος, Καμπούρης (80′ Καστανιώτης), Δ. Μπαλατσός (60′ Ι. Σταματέλος), Ισαλλάρι, Τζανής, Τριανταφύλλου (46′ Ραβανός).

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ