“Πέρασαν μέσα απ’ το Καλοχώρι/Παντειχι οι νεραντζουρι με πιστολιές του Γιάννη Τσολακου”

Σ ένα πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο η ομάδα του κ. Λύκου έφυγε με το τρίποντο με δύο γκολ του Γιάννη Τσολακου του Αθανασίου και ένα λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού του Τρεπεκλη.

Το ματς ξεκίνησε με τον ΑΟΧ να μπαίνει φουριόζος μετά το σημαντικό τρίποντο στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής με τη Μακρυκάπα και με το Μάριο Καραχάλιο με δύο κλασικές ευκαιρίες, η μία στο αριστερό κάθετο δοκάρι και η άλλη λίγο έξω απ’ το δεξί κάθετο δοκάρι, να μη βάζει μπροστά στο σκορ την ομάδα του ΑΟΧ.

Στη συνέχεια του παιχνιδιού του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα του κ. Ακριτιδη προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι αλλά δε μπόρεσε να απειλήσει την εστία του Φαλαγγιτη, και φτάνουμε στο 33′ που ύστερα από ένα έξυπνο φάουλ του Ζαχαριά η μπάλα πήγε ανάμεσα σε πέναλτι και μεγάλη περιοχή όπου ο Τσολακος Γ τα Αθ. με πλασέ πάνω στη κίνηση έκανε το 0-1.

Δε πρόλαβαν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί και στο 36′ ο Τσολακος Γ. τα Αθ. και πάλι, αυτή τη φορά με το κεφάλι, έκανε το 0-2.

Στη συνέχεια απέμεναν λίγα λεπτά για το πρώτο ημίχρονο με τον ΑΟΧ να έχει πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα για την εξέλιξη του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε με τον ΑΟΧ να δίνει λίγα μέτρα στο Καλοχώρι/Παντειχι με τους γηπεδούχους να απειλούν πιο πολύ με τον Αποστόλου σε δύο φάσεις να απειλεί την εστία του Φαλαγγιτη.

Ο ρυθμός έπεσε και με τις αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν και απ’ τις δυο ομάδες, και φτάνουμε στο 86′ με το Τρεπεκλη με μία ατομική προσπάθεια να μπαίνει απ’ τα αριστερά και μ ένα πλασέ στη δεξιά γωνία του Κατσιμήτρου να κάνει το 0-3.

Πριν την έναρξη του αγώνα και ενώ ο προπονητής του ΑΟΧ κ. Λύκος έδωσε την αρχική ενδεκάδα και τους αναπληρωματικούς, στους οποίους βρισκόταν ο Γιάννης Θωμάς, με το ποδοσφαιριστή του ΑΟΧ να μη ντύνεται για να κάτσει στο πάγκο και να βλέπει τον αγώνα απ’ την εξέδρα.

Πολύ καλή διαιτησία του κ. Βελέντζα και των βοηθών του Παππά και Αντωνίου.

Καλοχώρι/Παντείχι(Ακριτιδης Δ.): Κατσιμήτρος, Χασανλαρι, Ντεγιαννης, Αγγελάκης, Κονομι, Σιγανός(64′ Ρούσσος), Σταμέλος, Αποστόλου, Τσιαμπαλης(78′ Σαμαρτζής), Παριανός, Μπασουκος.

ΑΟ Χαλκίς(Λύκος Δ.): Φαλαγγιτης, Κολιόπουλος, Τσολακος Ι. Κ.(66′ Τσατσαρωνης), Γεωργίου, Τσολακος Ι. Αθ., Σπυράκης(59′ Χαλιωτης), Τρεπεκλης, Καραχάλιος(66′ Λούκας), Γκιοκας, Ζαχαριάς(74′ Ζουλιώτης), Μαστροκωστας(59′ Σπανός).

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ