Απόλυτο φαβορί ο Ηρακλής Ψ., δεν δυσκολεύτηκε να περάσει με χαρακτηριστική ευκολία το εμπόδιο, στην γειτονική Καστέλλα, κερδίζοντας με 0-6 την τοπική ομάδα…
Οι ΄΄πράσινοι΄΄ κυριάρχησαν σε όλο το 90λεπτο, πέτυχαν χαλαρά 6 γκολ, είχαν ένα δοκάρι και έχασαν κλασικές ευκαιρίες για ένα πολύ μεγαλύτερο σκορ. Στην άλλη πλευρά η συμπαθής ομάδα της Καστέλλας, προσπάθησε φιλότιμα, κράτησε το ΄΄0΄΄ για 34′, όμως ΄ταν οι αντίπαλοί της βρήκαν τον δρόμο προς τα δίκτυα, η ΄΄σεμνή τελετή΄΄ έλαβε τέλος.

*τα γκολ και το δοκάρι:

  • 34′ ΓΚΟΟΟΛ! 0-1, από δεξιά ο Ζουλιώτης πολύ καλή σέντρα, καρφωτή κεφαλιά του Γκάβαλη, ο Κουρτέλης αποκρούει εντυπωσιακά, ο Καραχάλιος όμως είχε ακολουθήσει πήρε την μπάλα και με δυνατό πλασέ, άνοιξε το σκορ!
  • 38′ ΓΚΟΟΟΛ! 0-2, ο Δ. Αγγελάτος με θαυμάσια προσπάθεια, από αριστερά και βγάζει στον Ανέστη που χωρίς χρονοτριβή μεταβιβάζει στον Καραχάλιο, που βρίσκεται στο ύψος της περιοχής, ο τελευταίος με δυνατό και ευθύβολο σουτ νικά για δεύτερη φορά τον Κουρτέλη και διπλασιάζει τα τέρματα του Ηρακλή Ψ.!
  • 39′ ΓΚΟΟΟΛ! 0-3, έξοχη προσπάθεια του Γκάβαλη, που αποφεύγει τους αντιπάλους του και δίνει ασίστ, πάρε-βάλε στον Μήτρου, που δεν δυσκολεύεται, μόνος σε κενό τέρμα να τριπλασιάσει, χωρίς να πανηγυρίσει, τα τέρματα της ομάδας του!
  • 60′ ΓΚΟΟΟΛ! 0-4, Ανέστης και Γκάβαλης παίζουν πολύ ωραία το ΄΄1-2΄΄ και με σουτ-πλασέ ο τελευταίος ανεβάζει τον δείκτη του σκορ ακόμα ψηλότερα!
  • 67′ από αριστερά και στο ύψος της γωνίας της μεγάλης περιοχής, ο Σπανός πιάνει κεραυνό για στείλει την μπάλα να χτυπήσει με δύναμη στο δεξιό κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων…
  • 85′ ΓΚΟΟΟΛ! 0-5, ο Γκάβαλης από την αριστερή γωνία της περιοχής πιάνει εκπληκτικό γυριστό σουτ και στέλνει την μπάλα στο ΄΄παραθυράκι΄΄ της εστίας του Κουρτέλη!
  • 87′ ΓΚΟΟΟΛ! 0-6, από ασίστ του Καραχάλιου, ο Γκάβαλης δεν δυσκολεύεται να σκοράρει να κάνει το 0-6 και να πετύχει ο ίδιος, το πρώτο του χατ-τρικ, το 2ο του φετινού Ηρακλή Ψ. (χατ-τρικ ο Καραχάλιος την 3η αγωνιστική, στο 6-0 με τον Ελλήσποντο)!

Ένα άνετο απόγευμα για τον έμπειρο Στέλιο Φώτη και τους συνεργάτες του Σταύρο Ρουμπή και Χρήστρο Σιαπλαούρα.

*ΚΑΣΤΕΛΛΑ (Γιάννης Μπασούκος): Κουρτέλης, Μαρίνος, Οσμάνι, Δημόπουλος, Χρυσικός (46′ Λεοντής), Καραλής, Δεληγιώργης (75′ Βάσσος), Πάλλης, Βλάσσης, Ν. Γραμματικόγιαννης, Αρχοντούλης.

*ΗΡΑΚΛΗΣ Ψ. (Σάκης Μεθενίτης): Κηρόπουλος, Ζουλιώτης (60′ Π. Δ. Σκριβάνος), Δ. Αγγελάτος (46′ Σπανός), Μπακομήτρος, Ρεπετσάς (71′ Βογιατζής), Τσολάκος, Καραχάλιος, Σιαράπης (64′ Γ. Αγγελάτος), Γκάβαλης, Ανέστης, Μήτρου.

***ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: