Πολύτιμο βαθμό στην τιτάνια πρσπάθεια που κάνει για την σωτηρία του κέρδισε σήμερα

ο Ολυμπιακός Χαλκίδας από την εξαιρετική,ειδικά στο β’ ημίχρονο,Καστέλλα.

Έναν βαθμό ανάσας και ψυχολογίας για την δύσκολη συνέχεια που τον περιμένει.
Από την άλλη πλευρά,η Καστέλλα,αφού σπατάλησε με φλύαρη υπεροχή το α’ ημίχρονο,
κυριάρχησε κυριολεκτικά στο β’ έχοντας σπουδαίες ευκαιρίες,όχι μόνο για να πάρει την νίκη αλλά και να θριαμβεύσει επί ενός αντιπάλου που πάλεψε με νύχια και με δόντια να
κρατήσει ανέπαφη την εστία του.
Τελικά,αν και ο Ολυμπιακός βρέθηκε στην μέση της καταιγίδας,βγήκε ολόστεγνος.
Βέβαια ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που αιφνιδίασε πρώτος,όταν στο 10′ ο Στρατής με καλοχτυπημένο φάουλ,έφερε την μπάλα στο σημείο του πέναλντι και ο Μυτάκης με
αδύναμη κεφάλια έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.
Ήταν το 21′ όταν ο Ζήσης προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το γλίστρημα του Τζουβάρα στο ελεύθερο που επιχείρησε αλλά το πλασέ που επιχείρησε εκτός περιοχής κατέληξε στην αγκαλιά του Τζουβάρα.
Στο 34′ ο Κυτίνος μόνος έξω από την περιοχή της Καστέλλας αιφνιδιάστηκε δεχόμενος την μπάλα από λάθος ελεύθερο του Κηρόπουλου αλλά το σουτ του έφυγε ψηλά άουτ.
Στο 41′ ο Τζαμίχας κέρδισε φάουλ,εκτέλεσε ο ίδιος και ο Τζουβάρας δεν δυσκολεύτηκε να αποκρούσει.
Στο β’ ημίχρονο,και συγκεκριμένα στο 56′,ο Τζαμίχας,ο οποίος ήταν και ο καλύτερος παίχτης του αγώνα,βρήκε τον Ζήση μόνο αλλά πλάγια μέσα στην περιοχή,όμως το τελείωμα του ήταν άσχημο.
Στο 62′ εξαιρετικό χτύπημα φάουλ του Τζαμίχα,έξοχη απόκρουση του Τζουβάρα,ο Μπασινάς κερδίζει το ριμπάουντ αλλά ο Τζουβάρας λέει πάλι όχι στην κεφάλια του.
Δύο μεγάλες φάσεις έχουμε στο τελευταίο δεκάλεπτο και στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Στο 87′ ο Μακρής μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κεχαγιά,μόνος αμαρκάριστος
από το σημείο του πέναλτι έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.
Τέλος,στο 91′ ο Μπασινάς εξ’επαφής,έπειτα από σέντρα του Κεχαγιά,δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα ανυπεράσπιστα δίχτυα του Τζουβάρα.
ΚΑΣΤΕΛΛΑ(Παπαθεοδώρου Ι.):Κηρόπουλος,Τσούτσης,Κεχαγιάς,Βότσης Χ.,Μακρής,Μπασινάς,Νικούλης,Γκίκας,Αρχοντούλης,Τζαμίχας,Ζήσης(66’Τσιούνης Α.)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ.(Σαχίνης-Οικονόμου):Τζουβάρας,Τζαφέρος,Στρατής(αναγκ.αλλαγή
55′ Χατζηαντωνίου),Φρυγανάς Γ.,Σταύρου,Φρυγανάς Χ.,Μυτάκης,Τσιούνης Ν.(76′ Αργύρης),Φούρλης(90+ Ράνα),Κυτίνος,Βαρτζής(68′Αθανασόπουλος)
ΔΙΑΤΗΤΗΣ:Φώτης Σ.
ΒΟΗΘΟΙ:Κωνστάντιος Κ.——- Ρουμπής Σ.