Η Κύμη πραγματοποιεί καταπληκτική πορεία στις τελευταίες αγωνιστικές της Basketleague, μετρώντας πέντε νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια και το ερχόμενο Σάββατο 20/1 (ώρα έναρξης: 4:30 μ.μ.) θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει ακόμη μια μεγάλη νίκη, στο «κλείσιμο της αυλαίας» του πρώτου γύρου της Α1, απέναντι στην «βασίλισσα» του ελληνικού μπάσκετ ΑΕΚ, που είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που κατέκτησε ευρωπαϊκό τίτλο πριν 50 χρόνια! Γενικότερα και το τμήμα «μπάσκετ» των «κιτρινόμαυρων» θεωρείται απ΄ τις σταθερές αξίες του ελληνικού πρωταθλήματος, πραγματοποιώντας μάλιστα σταθερή ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια, στοχεύοντας να μπει κάποια στιγμή «σφήνα» στο δίδυμο Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, που μονοπωλούν τις θέσεις της πρώτης δυάδας τις τελευταίες δεκαετίες. Φέτος η φιλόδοξη ΑΕΚ έχει 18 βαθμούς, έναν περισσότερο απ΄ την Κύμη, έχει πάρει την πρόκριση στον τελικό κυπέλλου Ελλάδας όπου θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο απέναντι στον Ολυμπιακό, ενώ και στο Champions League πραγματοποιεί αξίολογή πορεία. Η εξαιρετική αγωνιστική παρουσία της Κύμης, αλλά και το πολύ μεγάλο «μέγεθος» της ΑΕΚ, το όνομα της και η ιστορία της, έχουν εξάψει το ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο παιχνίδι και όπως όλα δείχνουν το κλειστό της Κανήθου θα είναι κατάμεστο. Γι΄ αυτό καλό είναι οι μπασκετικοί φίλαθλοι να σπεύσουν προκειμένου να προμηθευτούν τα «μαγικά χαρτακιά» που συνεχώς λιγοστεύουν!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια από: α. τα γραφεία της ομάδας στο κλειστό της Κανήθου, καθημερινά 10 π.μ.-2 μ.μ. και 5 μ.μ.-8 μ.μ., β.το κατάστημα «Seven» (Ελ. Βενιζέλου 60), γ. την ιστοσελίδα viva.gr (ηλεκτρονική προπώληση).

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής ανά κατηγορία:

  • Κανονικό: 15 Ευρώ
  • Φοιτητικό (με υπόδειξη φοιτητικού πάσου): 10 Ευρώ
  • Ανέργων (με υπόδειξη κάρτας ανεργίας): 10 Ευρώ
  • Παιδικό (6-15ετών): 5 Ευρώ
  • VIP: 20 Ευρώ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να προμηθευτείτε το εισιτήριο σας θα πρέπει σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο να γνωρίζετε τον αριθμό ΑΜΚΑ σας!