Ο προπονητής του Λήλαντα Βασιλικού Γιώργος Λάμπρου, μίλησε στον Χρήστο Σεφερλή μετά το τέλος του ισόπαλου ντέρμπι με τον Απόλλωνα Ερέτριας, αποτέλεσμα που δεν ικανοποιεί τον «ποταμό» που ήθελε την νίκη για να έχει εκείνος τον «πρώτο λόγο» για τον τίτλο και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος. Ο τεχνικός του Λήλαντα αναγνώρισε πως η ομάδα της Ερέτριας, έχει μεγάλο προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά τόνισε πως ο Λήλας θα προσπαθήσει να διεκδικήσει τις πιθανότητες που του αντιστοιχούν. Αντικειμενικά η ομάδα του Βασιλικού, θα προσπαθήσει να τελείωσει το πρωτάθλημα με τρεις νίκες, ελπίζοντας πως παράλληλα ο Απόλλωνας είτε θα χάσει ένα παιχνίδι (στην ισοβαθμία υπερτερεί ο Λήλας) τουλάχιστον, είτε θα κερδίσει το πολύ ένα παιχνίδι. Ο κ. Λάμπρου, παρά το -μη επιθυμητό για τον Λήλαντα- αποτέλεσμα, δήλωσε πως είναι ικανοποιημένος με τους παίχτες του και στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά και συνολικά για την προσπάθεια τους όλη την χρονιά. Για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα, υποστήριξε πως στο α΄ μέρος η ομάδα του ήταν αρκετά καλύτερη, ενώ το δεύτερο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο.

Για το αν έχει ελπίδες για τίτλο ο Λήλας μετά την ισοπαλία με τον Απόλλωνα: «Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται, αλλά έχει τον πρώτο λόγο η Ερέτρια, σ΄ ότι αφορά την πρωτιά. Είναι σε πλεονεκτική θέση. Εμείς θα προσπαθήσουμε να το πάμε μέχρι το τέλος και ότι γίνει. Όπως έχουμε κάνει από την αρχή.»

Για το α΄ μέρος που ο Λήλας είχε την υπεροχή και έχασε μεγάλες ευκαιρίες: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλύτεροι απ΄ τον αντίπαλο. Είχαμε τις φάσεις, δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις, δεν απειληθήκαμε ουσιαστικά. Εκεί θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και ένα και δύο γκολ.»

Για το β΄ μέρος: «Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο. Είχαμε τις φάσεις μας και οι δύο ομάδες. Έπεσε κάπως ο ρυθμός του παιχνίδιου, σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο. Εντάξει έτσι είναι το ποδόσφαιρο.»

Για τους ποδοσφαιριστές και την εμφάνιση της ομάδας του: «Εγώ πάντως είμαι ικανοποιημένος, παρότι υπάρχει μια στεναχώρια για το αποτέλεσμα. Μόνο καλά λόγια έχω να πω για τους παίχτες μου, οι οποίοι προσπάθησαν και όχι μόνο στο σημερινό παιχνίδι, αλλά και σ΄ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος.»