Ο προπονητής του Απόλλωνα Ερέτριας Δημήτρης Βαλκάνος, μίλησε στον Χρήστο Σεφερλή μετά το τέλος του ισόπαλου ντέρμπι με τον Λήλαντα Βασιλικού, που κάνει τους Ερετριείς ακόμη πιο μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Ο τεχνικός του Απόλλωνα εμφανίστηκε συγκρατημένος, παρά το θετικό απότελεσμα και το αντικειμενικά μεγάλο προβάδισμα της ομάδας του. Τόνισε πως η ομάδα του έχει μπροστά της «τρεις τελικούς», μιλώντας για τα τρία παιχνίδια που έχει να δώσει η ομάδα της Ερέτριας ως το τέλος του πρωταθλήματος. Για το παιχνίδι με τον Λήλαντα, ανέφερε πως το α΄ μέρος ήταν για την ομάδα του προσαρμογής και ότι στην επανάληψη, «διορθώσαμε κάποια πράγματα». Γενικότερα παρουσιάστηκε ικανοποιημένος απ΄ την ομάδα του και το αποτέλεσμα και έκανε αναφορά σε κάποιες φάσεις, που θα μπορούσαν να δώσουν την νίκη στον Απόλλωνα.

Για το πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι: «Περιμέναμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Λίγο το πρώτο ημίχρονο ήταν προσαρμογής. Είχαμε αφήσει λίγα περιθώρια-μέτρα στον αντίπαλο. Προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε τους παράγοντες άγχους, ψυχολογίας, με τον κόσμο. Συνθήκες που είναι πρωτοφανείς για τα παιδιά. Πιστεύω ότι σταθήκαμε πολύ καλά. Είχαμε βγάλει πολύ νωρίς μια κλασσική ευκαιρία με τον Γιάννη Μώρο και στην συνέχεια ακόμη μια-δυο αξιόλογες ευκαιρίες. Βέβαια και ο Λήλας είχε τις ευκαιρίες του από στατικές φάσεις, που είναι πολύ επικίνδυνος, έβγαλε την φάση με το δοκάρι απ΄ το φάουλ του Αγγελάτου. Θεωρώ σταθήκαμε αρκετά καλά, διορθώσαμε κάποια πράγματα στο ημίχρονο.»

Για το δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι: «Πιστεύω ότι στο β΄ μέρος ήταν θέμα δυνάμεων και θέλησης. Αυτές τις φορές που βγήκαμε στην αντεπίθεση, δημιουργήσαμε κάποιες φάσεις. Μεγάλη φάση που θα μπορούσε να κρίνει το παιχνίδι ήταν αυτή με τον Τάκη Ρούσσο και αν είχε πιο καθαρό μυαλό είχε κάποιες επιλογές, ώστε να προηγηθούμε και να τελειώσει εκεί το παιχνίδι. Είμαι ευχαριστημένος, συνεχίζουμε, δεν μπορώ να χαρώ για κάτι περισσότερο, παρά μόνο για το ότι φύγαμε από δω με τον ένα βαθμό έστω.»

Για το αν ουσιαστικά τελείωσε το πρωτάθλημα υπέρ του Απόλλωνα, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος: «Αν είχαν τελειώσει όλα, δεν θα ήμουν τώρα εδώ. Είμαστε ανακουφισμένοι για το πως εξελίχθηκε το σημερινό ματς μ΄ αυτόν τον δύσκολο αντίπαλο. Έχουμε μπροστά μας τρεις τελικούς. Σε τρεις εβδομάδες θα μιλήσουμε.»