Ο ΑΟ Χαλκίς πήρε τη πρόκριση στο γήπεδο της Νέας Λαμψακου σε ένα εύκολο απόγευμα για την ομάδα του  Δημήτρη Λύκου.

Ο ΑΟΧ άνοιξε το σκορ νωρίς με το Τρεπεκλη(3′) και στο πρώτο εικοσάλεπτο ήταν μπροστά στο σκορ με 0-3.

Με κύριο πρωταγωνιστή το Λάμπρου και τους Ζαχαρία, Γκιόκα σε πολύ καλή κατάσταση το 0-3 είχε διαμορφωθεί με τα γκολ των Λάμπρου(11′) και Ζαχαριά(20′) η συνέχεια στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε καμία άλλη αξιόλογη φάση, εκτός από ένα σουτ του  Παναγιώτου(23′) για το Λήλα που βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟΧ ξεκίνησε όπως μπήκε και στο πρώτο ημίχρονο και με σκόρερ το Λάμπρου(54′) έκανε το 0-4 στη συνέχεια έγιναν κάποιες αλλαγές και το παιχνίδι κύλησε μ ένα παιχνίδι κέντρου πιο πολύ, στη τελευταία φάση του παιχνιδιού ο Χατζηλάμπρου(90+2′) μ ένα ωραίο σουτ απ’ τα πλάγια διαμόρφωσε το τελικό σκορ 0-5.

Λήλας Β.(Τ. Ταυταριδης): Αγραφιώτης, Ευαγγελινός, Μολες, Κουσερης, Σιμιτζής(44′ Κικιδης), Αλεξίου (44′ Τζαφερος), Παπίλας, Φτουλης(58′ Μπενέτος), Παναγιώτου, Μπαιμπακης(58′ Ντίντα), Αναγνώστου.

ΑΟ Χαλκίς(Δ. Λύκος): Βασιλείου, Κολιόπουλος(46′ Μακρής), Λάμπρου, Γεωργίου, Τζαβρας, Σπυράκης(54′ Χατζηλάμπρου), Τρεπεκλης, Πάλλης, Γκιοκας(65′ Καραχάλιος), Ζαχαριας(58′ Ζωνακης), Χαλιωτης.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ