Λήλας Β.-Ελλήσποντος 2-0 : Νίκη ελπίδας (;) με “Super” Αγγελάτο Δ. (photos)

0
513

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Αγγελάτο, ο Λήλας έφτασε στην νίκη και πλησίασε στον ένα βαθμό τον Απόλλωνα Ερέτριας, που έμεινε στο ΄΄Χ΄΄. Βέβαια, η ομάδα του Βασιλικού έλπιζε σε ήττα της ομάδας της Ερέτριας στο Αυλωνάρι, ώστε να την πιάσει στην κορυφή, αλλά ακόμη και έτσι -μία αγωνιστική πριν το τέλος- ελπίζει.

Ο Ελλήσποντος ήταν πολύ καλός στο α΄ μέρος, δημιούργησε αρκετές τελικές και είχε ευκαιρίες ν΄ ανοίξει το σκορ. Στην επανάληψη όμως, η ομάδα της Λαμψάκου δεν μπόρεσε να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και έπεσε η απόδοση της. Απ΄ την άλλη ο Λήλας ήταν μέτριος στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη παρουσιάστηκε ιδιαίτερα βελτιωμένος, κάτι που τελικά τον οδήγησε στο ΄΄τρίποντο΄΄.

Στο 46΄ λοιπόν, ο Δημήτρης Αγγελάτος άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και ο ίδιος με δεύτερο προσωπικό γκολ, διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Λήλας Βασιλικού (Λάμπρου): Μπιμπάι, Τζάβρας, Βρεττός (85΄ Τσούρα), Καρλατήρας, Παλαιολόγος, Τσολάκος, Γ. Αγγελάτος (69΄ Κατσίμπρας), Καραχάλιος, Τσομπάνης (46΄ Σεινταράσι), Μαστροκώστας (90΄+2΄ Παλόγος), Δ. Αγγελάτος.

Ελλήσποντος Λαμψάκου (Καρβέλης): Αγριόδημος, Κατσικαβάλης, Κοντάκης, Κουσερής (55΄ Πσεπριόρα), Κουτσαυλής, Νόνας, Νάτσης (46΄ Μούτσος), Φτούλης (80΄ Ράλης), Λάμπρου, Κούτρας, Ντεγιάννης (69΄ Μπαμπόζι).

Μετά το τέλος του αγώνα, μίλησε στο ΄΄Δ & Α΄΄ ο προπονητής του Λήλαντα Γιώργος Λάμπρου: «Αν ήμασταν λίγο τυχεροί με την Ερέτρια και είχαμε πετύχει ένα γκολ, ίσως να ήμασταν εμείς οι πρωταθλητές. Τώρα κατά 90%, η Ερέτρια είναι πρωταθλήτρια, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Μια αγωνιστική απέμεινε και θα δούμε. Αν και πιστεύω πως δύσκολα θ΄ αλλάξει κάτι.»