Επιστροφή στις νίκες για τον Ηρακλη Ψαχνών επικρατώντας στο Βασιλικό του Λήλα Β. με 0-3 δείχνοντας να συνέρχεται από την ήττα στο ντέρμπι της Αρτάκης , και να φτιάχνει ψυχολογία εν όψιν της Τετάρτης και τον αγώνα Κυπέλλου στο Αυλωνάρι.

Ο Λήλας Β. πάλεψε στο μέτρο του δυνατού για την ομάδα του Τάσου Ταυταρίδη , σίγουρα όμως άλλα είναι τα παιχνίδια που ψάξει βαθμούς για να ξεφύγει από τα χαμηλά πατώματα του βαθμολογικού πίνακα αρχής γενόμενης το παιχνίδι στο Γυμνό την ερχόμενη Κυριακή 18/11/2018.

Ο Ηρακλής Ψαχνών προηγήθηκε με τον Παναγιώτη Μπακομήτρο στο 16′ εκμεταλλευόμενος ασταθή απόκρουση του Τόρα έγραψε το 0-1 για τον Ηρακλή Ψαχνών.

Άλλα δύο τέρματα για τον Ηρακλή Ψαχνών στο β’ ημίχρονο με τον Μήτρου 47′ να ευστοχεί σε πέναλτι που κέρδισε ο Γκάβαλης από τον Τσούρα και να κάνει το 0-2 , και του Σπανού στο 74‘ με κεφαλιά να γράφει το τελικό 0-3.

Άριστη η διαιτησία του Κ.Γκάτσου και των συνεργατών του Π. Δελχά και Κ. Ιωάννου .

Λήλας Β.(Τ.Ταυταρίδης):Τόρα, Κικίδης, Χαζαρίδης, Τσούρα, Πεσχύρας (64′ Βάθης), Αγγελάκης, Παπίλας, Αλεξίου, Μπαλόζι (74′ Βαγγέλη),Μακρής Τ., Μακρής Θ.(46’Ζευγολάτης).

Ηρακλής Ψ.(Θ.Μεθενίτης): Αρχοντάκης, Χασαπίδης, Αγγελάτος Δ., Μπακομήτρος, Σπανός, Ρεπετσάς (70′ Παλαιολόγος), Σκριβάνος Π. τ Δ., Ανέστης (83’Αγγελάτος Γ.), Σκριβάνος Π. τ Λ. (86′ Ντούμας), Γκάβαλης (65′ Καραχάλιος), Μήτρου.