Λήλας Β.-Ηρακλής Ψαχνων 1-0: Συνεχίζει ένα γύρο αήττητος.

0
540

Συμπληρώνοντας ένα γύρο αήττητος και με 13 νίκες στα 14 τελευταία παιχνίδια ο Λήλας Βασιλικού παρέμεινε στο κυνήγι του Απόλλωνα Ερέτριας νικώντας με το αγαπημένο του 1-0 στην έδρα του τον “προβληματικό” φέτος Ηρακλή Ψαχνών που ψάχνει την χαμένη του ταυτότητα.

Η ομάδα του Γιώργου Λάμπρου με το όγδοο 1-0 στο πρωτάθλημα χάρη στο γκολ με κεφαλιά του βορειοευβοιώτη  Παναγιώτη Βρέτου στο 45+ λεπτό πήρε την νίκη σε ένα ματς που σίγουρα θα ήθελε και ο Γιώργος Λάμπρου να ξεχαστεί γρήγορα με την απόδοση του “ποταμού” να μην είναι σε υψηλά επίπεδα.

Από την μεριά του ο Ηρακλής Ψαχνών συνέχισε τις μέτριες εμφανίσεις και σίγουρα η ομάδα του Δημήτρη Γιαννούτσου θα πρέπει να ανεβάσει ρυθμούς στα επόμενα ματς σεβόμενη την ιστορία και το όνομα της για να κλείσει μία δύσκολη χρονιά όσο το δυνατόν ποιο αξιοπρεπέστατα.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Βασίλη Βελέντζα και των συνεργατών του Κοντογιαννίδη και Κελεπούρη.

Λήλας Β.(Γ.Λάμπρου): Μαντάς, Τζάβρας, Μαστροκώστας, Καρλατήρας, Τοουρφέ, Τσολάκος, Αγγελάτος Γ. (94′ Τσούρα), Καραχάλιος, Τσομπάνης (86′ Κατσίμπρας), Βρέττος (86′ Σεϊνταράσι), Αγγελάτος Δ.

Ηρακλής Ψαχνων(Δ.Γιαννούτσος): Βαμβούκος, Βογιατζής, Μαρίνος (93′ Τσούμαρης), Τόλης, Σπανός, Γκούρλας, Χασαπίδης (46′ Π. Δ. Σκριβάνος), Μπελίτσος (78′ Στούπας), Ντούμας, Σίμωσης (46′ Σιαράπης), Δούλος.