Σε έναν αγώνα κρίσιμο και για τις δύο ομάδες, που είχε ένταση, νεύρα και πάθος, ο Λήλας Βασιλικού ήρθε ισόπαλος με το Καλοχώρι/Παντείχι χωρίς τέρματα.
Οι δύο ομάδες πάλεψαν πολύ σκληρά για να διεκδικήσουν τη νίκη, αλλά τόσο ο κακός αγωνιστικός χώρος όσο και οι πολλές διακοπές λόγω τραυματισμών ή διαμαρτυριών σε αμφισβητούμενες φάσεις, λειτούργησαν ενάντια στο θέαμα.
Το α’ ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.
Στο 10′ ο Τσαμπούρης γίνεται κάτοχος της μπάλας έξω από τη μεγάλη περιοχή με εξουδετερωμένο τον Κατσιμήτρο, αλλά σουτάρει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.
Στο 19′ κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον αδικοχαμένο φίλαθλο του Άρη, Άλκη.
Στο 23′ έξοχο χτύπημα από το φάουλ του Αποστόλου από πλάγια αριστερά κοντά στη περιοχή, ο Αγραφιώτης πετάγεται στη γωνία του και αποκρούει σε κόρνερ.
Στο 36′ αναγκαστική αλλαγή για την ομάδα του Λήλα λόγω τραυματισμού του Καρβελά στη θέση του οποίου μπαίνει ο Ντάλντι.
Στο 45′ καταπληκτική κάθετη μπαλιά του Σταμέλου, βρίσκει τον Τσιαμπαλή απέναντι από τον Αγραφιώτη, οποίος δεν βρίσκει στον βηματισμό του τη μπάλα και η ευκαιρία χάνεται.
Στο β’ ημίχρονο ο Λήλας μπήκε δυνατά με ξεκάθαρο σκοπό να πετύχει ένα τέρμα που θα του έδινε προβάδισμα για τη νίκη. Μόλις στο 46′ ο Αναγνώστου ανατρέπεται κοντά στη γραμμή της περιοχής από τον Βλάχο, αλλά το φάουλ που εκτελεί ο ίδιος στέλνει τη μπάλα ψηλά άουτ.
Στο 60′ πάλι ο Αναγνώστου πρωταγωνιστής βρίσκεται απέναντι από τον Κατσιμήτρο που πέφτει και αποκρούει τη μπάλα με το πόδι.
Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν σιγά-σιγά να ισορροπούν, να παίρνουν μέτρα στο γήπεδο και στο 68′ σε μία φάση διαρκείας, ο προωθημένος Βλάχος από καλό σημείο στέλνει τη μπάλα πάνω από το τέρμα του Λήλα.
Οι δύο ομάδες έκαναν πολλά λάθη στο χώρο του κέντρου και υστερούσαν πολύ στην τελική πάσα, δείγμα του άγχους που είχαν για τη νίκη.
Στο 72′ είχαμε ένταση στο πάγκο του Λήλα για διαμαρτυρία σε απόφαση του κ. Φώτη που είχε σαν αποτέλεσμα την αποβολή παράγοντα του Λήλα. 
Η ένταση μεταφέρθηκε στον αγωνιστικό χώρο, οι διαμαρτυρίες και από τις δύο ομάδες και οι πολλές καθυστερήσεις δεν άφησαν να παιχτεί ποδόσφαιρο.
Στο 92′ ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Σταμέλο στον χώρο του κέντρου, με τον παίκτη του Καλοχωρίου/Παντειχίου να φεύγει υποβασταζόμενος, έφερε νέες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων που ζήτησαν την αποβολή του παίκτη των γηπεδούχων.
Στο 94′ είχαμε νέες διαμαρτυρίες, αυτή τη φορά των γηπεδούχων, για πέναλτι όταν ο Μικράκης βρέθηκε στο χορτάρι από μαρκάρισμα στα πλάγια του τέρματος του Κατσιμήτρου, με τον κ. Φώτη να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι.
Φυσικό επακόλουθο όλων αυτών το παιχνίδι να λήξει ισόπαλο με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν και μετά τη λήξη του αγώνα, τα παράπονά τους στον διαιτητή.
ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ(Ρόγκας Ν.):, Αγραφιώτης, Καρβελάς(36′ λτ Ντάλντι), Ευαγγελινός, Μολές, Κουσερής, Τσαμπούρης, Αλεξίου, Παναγιώτου(61′ Μικράκης), Μπενέτος, Αναγνώστου, Νεστουράι(89′ Μπαϊμπάκης)
ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ(Ακριτίδης Δ.): Κατσιμήτρος, Βλάχος, Ντεγιάννης, Αγγελάκης, Χασανλάρι, Κονόμι, Σταμέλος, Αποστόλου(89′ Μαριέτης), Τσιαμπαλής, Παριανός(80′ Σιγανός), Μπασούκος(65′ Καραμπάς Κ.)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φώτης
ΒΟΗΘΟΙ: Δάλλας- Παππάς

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ