Μακρυκάπα και Δροσιά: Σεμνά, ταπεινά και νοικοκυρεμένα

0
603

Δύο από τις ομάδες που πατάνε σε στέρεες βάσεις και γνωρίζουν πως θα κάνουν τα λίγα και μετρημένα βήματά τους το καλοκαίρι είναι η Μακρυκάπα και η Δροσιά

Η Μακρυκάπα συνεχίζει με την επιτυχημένη συνταγή που ακούει στο όνομα Νίκος Κιαπέκος και με τον Ανέστη Τσοκάνη στον προεδρικό θώκο να συνεχίζει την απόλυτα επιτυχημένη θητεία του. Παράλληλα, ολόκληρο το Δ.Σ. αποτελείται από τους “σωστούς” ανθρώπους, που με τις κινήσεις τους ετοιμάζουν την ομάδα να ξεπεράσει τα τοπικά στάνταρ.

Ένα από τα στοιχεία που θα αποτελεί πρωτόγνωρη εμπειρία είναι ο φωτεινός πίνακας στο γήπεδο της Μακρυκάπας. Εκεί θα δείχνει το αποτέλεσμα του αγώνα ενώ θα διαφημίζονται οι χορηγοί του Συλλόγου. Αυτό το στοιχείο έρχεται να προστεθεί στις γενικότερες παρεμβάσεις που έχουν γίνει στην “φωλιά των Λύκων” όπως το στέγαστρο που είναι έτοιμο να δείχνει τους φιλάθλους ενώ έχουν γίνει πιο χρηστικά τα αποδυτήρια με διάφορες αισθητές παρεμβάσεις.

Όσο για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας περιόδου, η ενίσχυση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινωθούν οι πρώτες προσθήκες.

Ο ΑΠΚΟ Δροσιάς, επανέρχεται στην Α´ κατηγορία και έδειξε από την επόμενη μέρα του υποβιβασμού ότι το πάθημα μπορεί να γίνει μάθημα. Η διοίκηση θέλησε να πάρει διαφορετικό δρόμο από εκείνον της κατασπατάλησης χρήματος και της ακατάσχετης μεταγραφικής παράνοιας. Οπότε, το περασμένο καλοκαίρι στελεχώθηκε η ομάδα με παίχτες που είτε είναι από την περιοχή είτε είχαν ξαναφορέσει την φανέλα της στο παρελθόν ενώ επιτυχημένη ήταν η παρουσία του Δημήτρη Αντωνόπουλου στον πάγκο.

Βάρος δόθηκε και στις Ακαδημίες όπου δεσπόζουν τα ονόματα των δασκάλων Φώτη Γεωργατσόνα και Δημήτρη Καπέτη. Εξαιρετική δουλειά ολόκληρη την χρονιά και με την ίδια συνταγή θα συνεχιστεί η λειτουργία τους και φέτος, αρχής γενομένης από τις 3 Σεπτεμβρίου.

Μεταγραφικά, είναι σίγουρο ότι θα προωθηθούν παιδιά της ομάδας Νέων ενώ θα ένας τερματοφύλακας και ένας επιθετικός, παρέα με τον μέσο Θανάση Κάκιο που ήδη έχει συμφωνήσει προφορικά.

Θα έχει σίγουρα ενδιαφέρον η φετινή χρονιά στον ΑΠΚΟ και αξίζει να παρακολουθήσουμε αν η διοίκηση, που διανύει ξεκινά τον δεύτερο χρόνο θητείας, θα τα καταφέρει το ίδιο επιτυχημένα και στην Α´ κατηγορία.